When you live forever, what do you live for?



Dagen spenderades med Rebecca, eller ja, halva dagen. Var nämligen lite seg imorse, åt frukost vid två, hehe. Vi var ute och fotade en liten stund, Becca var modell och jag fotade. Men vi kunde inte vara ute så länge eftersom det var -15 grader, burr! Annars gjorde vi inte så jättemycket, pratade mest och så. Nu på kvällen tittade jag på Morden i Midsomer med mamma, och man undrar ju egentligen om det finns några kvar i den byn, hehe.
puss♥

possibility - lykke li

klick!!


Nya kameran!

Idag blev det stan med mamma på förmiddagen. Kom hem med en tröja och ring från h&m, jeans från jon&jonna och en systemkamera, hihi! Hade egentligen inte tänkt att köpa kamera idag men jag kände att det var den jag ville ha så köpte den, Canon EOS 450D blev det =) På eftermiddagen kom Anton hit och så satt vi och spelade Modern Warfare 2 i flera timmar. Vi fick lite damp på en bana och fick köra om den x antal gånger, hehe. Sen nu på kvällen så tittade jag och mamma på Harry Potter and the half-blood prince, såg den på bio i somras och den var lika bra nu! Jag längtar tills den(eller de, den sista blev ju uppdelad i två, hihi) sista kommer ut, har läst böckerna så vet ju redan hur det kommer sluta men det kommer bli spännande att se det på film =)
pussar♥


julhelgen =)



Julen är nu över. Av mamma, mormor&morfar och min moster fick jag bl.a. en platt/locktång, earbook "om jag kunde drömma", kläder och filmer. Sen på förmiddagen i fredags kom Rebecca förbi och jag fick julklappar av henne, jag fick schampoo/balsam/hårinpackning från phc och en skål som det står popcorn på som även innehöll popcorn påsar (Hon fick min julklapp i onsdags, som var parfym/bodylotion/duschkräm från christina aguilera night). I fredags eftermiddag åkte jag och min bror in till pappa. Av honom fick jag singstar: boybands vs. girlbands och presentkort på bikbok och bio. De sistnämnda sakerna använde jag i lördags. På förmiddagen gick jag på stan med pappa på mellandagsrean. Det blev några fynd, bland annat stickad väst/kofta och munktröja från bikbok, tröja + örhängen från vero moda och tröja från ginatricot. Sen på kvällen gick jag, min bror och pappa på bio, Avatar. Den var helt fantastisk, en av de bästa filmerna jag sett, den borde ni verkligen se! =) Till sist vill jag bara tacka för julklapparna från alla=), för nu ska jag se på film med mamma, det blir 17 again, jag såg den igår men jag tyckte den var så rolig, hehe.
pussar♥

The hammer may strike, me dead on the ground. A net to my hand, a cross on his crown.



Nu är det lov!(eller, det blev det igår) Igår så fick vi terminsbetygen, jag blev riktigt nöjd med mina faktiskt, trodde det skulle vara sänkt på vissa, men det var det inte, hihi. Idag har det blivit städa, städa, städa. Sen så tog jag Emils gamla högtalare och satte in de till min laptop istället, så nu blev det mycket bättre ljud än med de dåliga högtalarna som jag hade förut. Allt sånt där sista minuten fix innan jul är klart precis. Jag och mamma gjorde fudge nyss. Den ena satsen blev stenhård, hehe, men den andra blev supergod, som tur var! =) Julafton imorgon då, som betyder julklappar, längtaaa, hehe! Om det inte blir uppdatering imorgon så passar jag på att säga det redan nu, God Jul!
pussar♥

Will you always find an escape?



Blev ingen bio idag heller, hehe. Vi tar det i mellandagarna om den fortfarande går då, annars är det bara att vänta på dvd:n. Istället var jag med Anton längre, vi spelade Gears of War till efter klockan 18 =)Sen så la jag i en färg på utväxten i håret istället, sköljde nyss ur det. Så ska strax föna, och hoppas på att det blev bra och täckte allt, hehe =)
pussar♥

What if it’s lost behind words we could never find?



Förlåt för att jag inte uppdaterat under veckan, har helt enkelt inte orkat eller haft tid till att skriva. Igår så städade jag typ hela dagen, sen på kvällen gjorde jag och min bror knäck. De blev helt underbart goda, mums! Nu snart är det jul, bara 4 dagar kvar! Och det är jättemycket snö ute, som det ska vara vid jul tycker jag(men sen behöver det inte vara det, för jag fryser så). Nu ska jag fixa iordning mig sen blir det att vara med anton, tror jag. Sen ikväll blir det förhoppningsvis bio med mamma, Luftslottet som sprängdes, har ju inte blivit av för mamma har varit sjuk och så har man haft fullt upp med annat.
pussar♥

Do you see what we've done? We've gone and made such fools Of ourselves!

Har inte gjort så mycket i helgen. Var med Anton igår, sen idag har jag mest kollat på film. Titanic blev det, och eftersom den är så lång(ca.3timmar) så tog den upp hela eftermiddagen. Den är så otroligt bra, så det gjorde inget. Men jag hann med att baka lussebullar med mamma i alla fall, mums! Imorgon är det skola igen, men bara en vecka kvar ungefär, sen ett efterlängtat lov. 11 dagar till julafton =)


Nothing on Earth could come between them

put on my blue suede shoes, and I boarded the plane



how can I decide what's right, when you're clouding up my mind?


Paramore - Decode♫

Gick hem från skolan innan sista lektionen. Hade så ont magen och huvudet, så jag kunde inte koncentrera mig. Imorgon kommer jag förhoppningsvis i alla fall! Prov i SO då, hinduismen, rätt så enkelt prov tror jag, eftersom vi började med det ämnet förra veckan, men ska plugga lite till det snart i alla fall. Just nu sitter jag och lyssnar på ett av mina favoritband, Paramore, låten We are broken för tillfället. Om ni inte lyssnat på de, gör det, helt underbara är dem! Men aja, ska sluta skriva nu.
pussar♥

I don't mind spending everyday out on your corner in the pouring rain.



Idag så gjorde jag tyskaprov sist på skoldagen, hör- och läsförståelse, tror det gick bra faktiskt. Min arm är fortfarande alldeles stel och gör ont tråkigt nog, men får hoppas på att det går över snart, hehe. Just nu sitter jag och lyssnar på musik men ska snart göra engelska och lite annat. Senare ska jag försöka hinna med att läsa i Så länge vi båda andas också, började på den igår(femte gången jag läser den, hehe).
pussar♥

Muse - Stockholm Syndrome


when this memory fades, I'm gonna make sure it's replaced


If I'd observed all the rules, I'd never have got anywhere - Marilyn Monroe

Idag så vaccinerades vi mot svininfluensan. Det gjorde inte alls ont när man tog sprutan, kände inte ens när hon tog, hehe, men nu på kvällen har min arm gjort jätteont, kan knappt göra något med den. Men det bra är ju att jag i alla fall slipper (förhoppningsvis) svininfluensan! Nyss så beställde jag posters från discshop, en med Marilyn Monroe, en med James Dean och en med både Marilyn Monroe & James Dean, blev supernöjd! Men nu ska jag plugga lite, ha en bra måndagkväll.
pussar♥

sometimes the only way is jumping I hope your not afraid of heights


james dean

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt, har gått runt i pyjamas hela dagen. För det mesta har jag tittat på tv, sen så har jag även läst i När jag hör din röst, har bara ett par kapitel kvar nu. Snart tredje gången man läser ut den, hehe. Men nu ska jag fixa i ordning mig för sängen, ska kanske hinna läsa lite också innan jag somnar, är verkligen dödstrött. Här får ni något roligt att läsa, My lost weekend in the Meyer (tagen från twilightsweden.se).
pussar♥

the night is darkest just before the dawn



Den här veckan har jag varit så trött av mig, så jag har inte haft ork till att skriva några inlägg. I går och i tisdags på engelskan skrev vi uppsats, man fick välja bland flera ämnen och jag valde en bok jag läst - Breaking Dawn, hehe(sista delen i Twilight Sagan). Man skulle skriva handlingen och vad man tyckte om den(I LOVE IT). Jag tror det gick riktigt bra eller jag hoppas i alla fall det! Det blev ingen bio förra helgen för mamma var och är fortfarande sjuk, men hoppas på att hon blir frisk till helgen så ska vi gå då istället. Nu ska jag ta och mysa ner mig med filtar i soffan och titta på One Tree Hill =)
vinterpussar♥

RSS 2.0