Första adventIdag är det första advent, alltså bara fyra veckor kvar till jul ungefär. Var snabbt på stan och köpte pyjamasbyxor på Lindex på eftermiddagen, var nedsatta till 49:-, men endast 28/11-29/11, så därför var jag tvungen att åka ner idag. Nyss så lockade jag håret och målade naglarna i vinröd färg, det var nagellacket som jag köpte igår(hm:s egna, midnight passion). Blev väldigt fint tycker jag! Jag ska strax ta och sätt mig framför TV:n och titta på Gossip Girl! =)
pussar♥

28 novemberIdag så var jag och Anton på stan på eftermiddagen. Vi åt pizza på Picasso, sen så var jag bara tvungen att köpa nagellack och ett par sockor. Vi skulle egentligen ha varit på Boda Borg med ett par kompisar, men de var sena och vi var hungriga så vi gick till stan istället, hehe. Nu på kvällen så såg mamma, jag och min bror på Transformers: Revenge of the Fallen. Den var riktigt bra, för de som gillar sådana filmer så rekommenderar jag den starkt! =)
pussar♥

Where do you go when you're lonely, I'll follow you.


Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz - When the stars go blue

Har inte så mycket att sägs om dagen. I skolan var det ju nålplockardag, tränade till SO-provet ganska mycket, så det behöver jag inte göra nu. Är dödstrött kan jag ju berätta, tror jag ska lägga mig i soffan och titta på One Tree Hill från tidigare, hehe. På fredag har Luftslottet som sprängdes premiär, mamma och jag kanske ska gå på den i helgen om hon hinner läsa ut boken, annars tar vi det nästa helg! =)
pussar♥

You take a deep breath, and you walk through the doors.


sommarbild -09

Vanlig måndag skoldag, 09.00-12.05. Imorgon har vi nålplockardag(en dag då man gör det man behöver jobba med i skolan), då ska jag ta och plugga SO, har nämligen SO-prov på onsdag, tror dock inte att det är så jättesvårt, det var mest bara kartkunskap som skulle komma på provet. Visste ni att det är första advent redan på söndag, tiden bara flyger förbi! Snart är det alltså jul, måste verkligen börja köpa julklappar, hehe. Igår så började jag läsa i Ljudet av ditt hjärta(Eclipse), tog på svenska denna gång, kände att när jag såg New Moon på bio så ville jag fortsätta se vad som händer(dock vet jag ju redan eftersom jag redan läst de ett par gånger, men ändå, hihi). Ska se på tv nu, ha en mysig måndagskväll!
pussar♥

1 dag kvar!Imorgon, imorgon, imorgon! Då blir det bio med Rebecca♥

Klippte håret nyss, blev bara topparna för jag vill ha kvar det långa håret, hehe. Ska(om jag orkar)plugga matte snart, har B-delen på matteprovet imorgon, men jag tror att det är rätt lätt. Annars imorgon så har vi bara en lektion, sen en långlunch och teater - sen helg!
pussar♥

2 DAGAR KVAR TILL NEW MOON PREMIÄREN BARA!!!


Nu är det bara två dagar kvar!

I don't care if Monday's blue. Tuesday's grey and Wednesday too Thursday, I don't care about you.Efter att jag kom hem från pappa igår så slängde jag snabbt i en intensivtoning på utväxten(blev mörkbrunt, fanns inte pärlemorbrunt på ica), sen på torsdag blir det klippning, äntligen(var ett bra tag sen sist, augusti tror jag, hehe). Första dagen i skolan idag på ett tag, är frisk som en nötkärna nu nästan! Hade ju en kort dag, eftersom det är måndag, 09.00-12.05 bara. Men nu ska jag ta och titta på tv en stund sen ska jag göra lite matte, har prov på torsdag och fredag.
pussar♥

fredag den trettondeFörlåt för den dåliga uppdateringen, har varit sjuk hela veckan med feber och förkylning. Var hemma från skolan idag med, hostar som bara den, men ska åka till pappa sedan ändå. Han fyller år i veckan så vi ska fira honom nu i helgen, då måste jag ju åka =) Nu är det bara en vecka kvar till premiären av New Moon, läääängtar!!! Men nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa massa grejor och göra läxor, sen åker jag!
pussar♥

hemma idag också...Jag blev hemma idag också. Kände att jag verkligen inte kunde gå, så jag får göra provet på evet eller svenska lektionen imorgon istället. När jag tittade ut för fönstret nyss så såg jag att det snöade(pytte, pytte lite, men ändå), känns som november nu, härligt! Men i alla fall, ska bara vila nu sen blir det ett plugga lite mer till provet.
pussar♥

the end of a sad movie, it's the kind of ending you don't really wanna see.Gick inte till skolan idag, jag mådde inte bra så stannade hemma. Mår fortfarande inte så bra, men måste gå imorgon för vi har svenska prov(litteratur) då, och vill inte behöva ha det kvar. Men nu ska jag duscha, sen blir det plugga, plugga, plugga som gäller. Eller kanske blir lite läsande i boken också, hehe.
pussar♥

bokat biljetterna nu!


Robert Pattinson

Första dagen i skolan efter lovet blev ju en kort dag, började nio och slutade tolv. Har bara tagit det lungt sen när jag kom hem. För ett par timmar sen så bokade jag biljetter till premiären av New Moon, Rebecca och jag ska gå, läääängtar ju! Jag ska faktiskt krypa ner i sängen lite tidigare (inte ännu dock) för att läsa i boken lite längre! Jag brukar bli fast i den, så det är ju bra att börja tidigare! :)
pussar♥

091101Första november och sista dagen på lovet.
Imorse tvingade jag mamma att titta på Twilight med mig, hehe, nu längtar jag bara ännu mer till premiären av New Moon(bara 19 dagar kvar ändå). Jag har faktiskt rensat i min garderob också, och då menar jag verkligen rensat, brukar vara dålig på det, var flera år sedan jag gjort det ordentligt! Men nu ska jag skynda mig till tv:n och ta och se på Systrar i jeans - Andra sommaren, som går på canal+ om några minuter!
pussar♥

RSS 2.0