091030



Filmer på löpande band har det blivit idag, orkade inte med mycket annat. Just nu tittar jag på idol, men sen tänkte jag läsa (New Moon), man gråter floder, även om man läst den redan ju, men den är så bra. På tal om New Moon så tänkte jag lägga upp låtar(finns inlagt på min "ipod" som du hittar på sidan av bloggen)som jag tycker skulle ha varit med på NM-soundtracket.
pussar♥

- Breathe - Taylor Swift
- Need - Hana Pestle
- My skin - Natalie Merchant

091029



Igår var jag med bästa Rebecca♥ På kvällen så tittade jag på filmen The Proposal som hon och jag såg på bio i somras, jag håller på att skratta ihjäl mig när jag ser den. Jag älskar'n helt enkelt, den är en av mina måååånga favoriter. Idag har jag inte gjort så mycket, höll på lite med bloggen nu på kvällen bara. Har ny header och bakgrund. Min snälla bror fixade min header, tack! Nu ska jag förtsätta se på Criminal minds som jag haft på paus ett tag.
pussar♥

091026



Dead by april - Promise me + Losing you (akustiska versioner)

Idag var jag med söta Julia ett par timmar♥ Var även en sväng på stan. En halsduk, en randig tröja, två armband, en tavla som det står "Carpe Diem" på och annat smått och gott blev det. Nu ska jag fixa i ordning mig sen krypa ner i sängen och läsa lite i New moon(det var ett tag sen), snart är det ju premiär för fimen så vill hinna läsa klart den igen innan.
pussar♥

grattis på födelsedagen sötaste fanny!



Grattis på femton-årsdagen sötaste Fanny, älskar dig sötunge!♥

dead by april konserten



Min signerade arm och tischan jag köpte :)

Konserten i fredags var hur otroligt bra som helst! De är verkligen värda att se live alltså. När jag köpte tischan så såg jag trummisen i bandet, Alex, och gick fram och fråga om han kunde signera min arm. Kom väl inte hem förens vid två sen, gick och la mig nästan direkt då, hade ju varit vaken sen vid sex på morgonen så det behövdes. Sen så igår åkte jag och sen på kvällen så åkte några kompisar och jag upp till en lokal och hade fest eller vad man ska säga. Men jag tyckte det blev lite långtråkigt så ville inte sova kvar, fick mamma och hämta mig och så tittade vi på film hemma istället.
pussar♥

Dead by april - Promise me


Dead by april - I made it

dröm som om du skulle leva för evigt. lev som om du skulle dö imorgon.



Ska snart sitta och plugga det sista inför so-provet imorgon. Handlar om första världskriget så det är rätt lätt. Imorgon blir det konserten i Skövde (och lovet börjar!!). Åker väl vid halv fem ungefär, sen kommer jag vara hos pappa till lördag och sen fest på kvällen då. Så det blir kanske lite dålig uppdatering några dagar.
pussar♥

dead by april - what can i say

091021



Hade engelskaprov imorse, tror det gick riktigt bra faktiskt! Har lagt till en musik-spelare på bloggen som ni kanske ser, där finns några av de flera hundra låtar jag lyssnar mest på. Lyssna gärna :) Nu har jag satt upp håret i en bulle och håller på att borsta tänderna, för jag är svin trött så ska alldeles strax gå och sova.
pussar♥


There's something to save. But you have to search.




Har inte så mycket att säga precis. Ska göra engelska nu, mvg uppgift som ska in samma dag som provet, som är på onsdag. Sen ska jag väl träna lite till det också. Ha en härlig måndagskväll!
pussar♥

Låttips: Gavin DeGraw - She holds a key


In the colour of grace.



Har inte så jättemycket att skriva om dagen. Har bara suttit och slappat vid tv:n. Såg på nya avsnitten av One tree Hill och Gossip girl, man längtar ju värsta mycket till nästa söndag för man vill se Gossip girl. One tree hill däremot kommer inte vara lika bra nu när Peyton och Lucas inte är med längre och man kommer inte få reda på var de tog vägen riktigt heller, dåligt tycker jag. Har vetat länge att Hilarie och Chad skulle ut ur serien, men det kunde ju ha varit ett bättre slut för de. Aja, ska snart sova, skola imorgon.
pussar♥

Be my mirror my sword and shield. My missionaries in a foreign field


Är inte förtjust i Darin, men den här covern är riktigt bra!

Nu blir det filmkväll med kompisar! Skriver mer sen :)
pussar♥

fredagskväll


Längtar!

Imorse när jag öppnade dörren för att cykla till skolan ser jag snö. Snö i oktober, dock har det smält nu, men ändå. Sen så när vi sitter och jobbar matte så går brandlarmet igång(brandövning) så då skulle vi gå ut, när det var minusgrader och jag hade t-shirt. Man kan säga att det blev kaaallt, men sen fick jag låna en tröja som tur var. Nu ska jag mysa framför brasan och senare blir det idol-tittande, med MJ tema, undrar vad Calle ska sjunga:)
pussar♥

I hope it's going to make you notice


Calle :)

Orkar inte skriva så mycket. Men var med världens bästa Rebecca idag i alla fall och vi måste vara någon mer dag! Älskar dig sötis :) Nu sitter jag och lyssnar på lite covers som Calle gör. Sen ska jag se på Grey's från igår, hann inte se det igår. Imorgon är det fredag, häääääärligt med helg!
pussar♥

paramore - use somebody (cover)


Kolla in klippet! Paramore gör en cover på Kings of Leon - Use Somebody. Jag gillar orginalet, men den här är riktigt bra också!

Hade orienteringstävling i skolan idag, jag och Anton hittade alla kontroller! Imorgon ska vi ha svenskaredovisning så jag ska snart sätta mig i soffan och öva lite. Sen ska jag sitta och virka på min mössa och titta på Grey's Anatomy.
pussar♥

you don't know what you got 'til you're missing it a lot



Var ute i skogen idag då med klassen. Var faktiskt riktigt kul, många skratt blev det. Orkar inte berätta riktigt vad vi gjorde, men vi satt mestadels och pratade. Kallt(!) var det ute och jag fryser fortfarande, så jag ska ta och duscha strax sen ska jag sätta mig framför brasan och titta på Desperate Housewives.
pussar♥

For a pessimist, I'm pretty optimistic



Som vanligt hade jag en kort måndag i skolan, slutade tolv. Har ändrat lite på headern, bilderna på den, blev trött på de andra. Imorgon ska vi vara ute i skogen med klassen, man åker med olika bussar. Så jag får sovmorgon, väldigt skönt måste jag säga, jag ska åka med bussen som går tio i nio. Så då kan jag gå upp rätt så sent. Nu ska jag bädda ner mig med filtar i soffan och titta på någon film.
pussar♥

sunday bloody sunday



Söndag betyder att det är en dag kvar sen är det skola, usch. Idag så ska jag fixa på mitt rum och vara en stund med Anton för vi ska göra litteraturen, har troligen redovisning på tisdag. Annars blir det bara att ta det lungt och titta på en film när det är så trist väder.
pussar♥

julia&jag



Igår var sista dagen på praon, vi fick åka rullstol och ta blodtryck bland annat. Efter så gick jag och Julia till stan och väntade på buss hem till mig. Sen när vi kom hem så spelade vi buzz, fotade och massa annat, kul hade vi i alla fall! Pussar till bästa Julia♥

Idag så var jag och mamma på stan. Jag fick ett par tofflor(de som vi tittade på Julia), en skjorta, ett par jeans och sen ett vinrött nagellack också. Blir alltid något då jag är på stan, haha. Nu ska jag hålla på med att städa mitt rum och sen bara ha en mysig höst film-kväll.
pussar♥




bästa julia



Förlåt för dålig uppdatering. Har varit trött efter praon och haft fullt upp med annat.Idag på sjukhuset så gick vi på rundtur på eftermiddagen, så vi var på labbet till blodcentralen. Då frågade de om vi ville ta blodprov och se vilken blodgrupp man hade, så jag och Malin tog det (ingen annan vågade) och jag har B+, hihi. Igår och idag efter praon var jag med världens finaste Julia. Hade verkligen saknat att vara med henne!♥

pussar♥

45 dagar kvar



Förlåt för dålig uppdatering! Har haft fullt upp i helgen, för vi har ändrat om i vardagsrummet och sådant. Idag började i alla fall praoveckan på lasarettet, jag fick reda på att jag ska vara på arkivet, vet inte om det blir så kul men jag hoppas det. Jag, Julia T, Julia HS, Josefin och Malin hade riktigt kul idag, fast ibland blev det lite långtråkigt och sen att man stod länge blev jobbigt. Mina fötter gör ONT kan man säga! Nu sitter jag och myser i soffan och tittar på Gossip girl. Ikväll ska jag nog ta och läsa New moon(andra gången, men nu på engelska), eftersom den kommer på bio ganska snart. Ha en bra måndagskväll!
pussar♥

RSS 2.0