dead by april


Dead by April 23 Oktober i Skövde :)

Jag, min bror och pappa ska åka och se Dead by April i Skövde den 23 Oktober! Jag skulle egentligen ha gett min bror som 18-års present att åka och se Rammstein i Stockholm i Februari, men det var slutsålt. Så det fick bli Dead by April istället, men de är bra de också! :)

Nu ska jag plugga tyska, för vi har prov imorgon och sen så ska jag fixa klart svenskan litteratur historia. Den ska vi ha redovisning i på imorgon eller på torsdag. Tror inte jag hinner färga nu, så det får nog bli imorgon istället.
pussar♥

Calle



Calle är bara för go! Han är så härlig, lite blyg och så men sjunga, det kan han verkligen! Han blev min favorit direkt när han kom in där på auditionen, (Idol alltså) jag hoppas på att han vinner!

Skolan idag till 12.05, som alltid på måndagar :) Köpte mer färg till håret, ska färga en gång till imorgon tror jag, för vissa av de gamla slingorna syns och det vill jag inte. Nu ska jag titta igenom engelska läxan och sen lägga mig i sängen och läsa. Just nu läser jag i "där regnbågen slutar", den är ganska bra faktiskt, men blir lite tråkig ibland tycker jag. Sov sött!
pussar♥

flickan som lekte med elden



Ska på bio om en timme ungefär. Mamma och jag ska se Flickan som lekte med elden, uppföljaren till Män som hatar kvinnor. Vi var på coop förut och då fick jag lust att köpa hårfärg så jag ska färga håret imorgon, är trött på mitt röda så det ska bli chokladbrunt istället denna gång. Nu ska jag ta och fixa mig, sen ska vi åka.
pussar♥

gavin degraw



Sitter här i sängen med en filt om mig och har tända ljus(och fryser!!). Har på Gavin DeGraw, just nu låten Just friends. Han är nog den artist jag lyssnat längst på, började lyssna på honom när hans första album släpptes. Hans röst är ju bara för härlig, kommer ihåg när jag var på hans konsert förra året, haha, jag höll på att dö, jag var typ två-tre meter ifrån honom! Nu ska jag sluta skriva om minnen. Imorgon har vi studiedag, så Becca och jag ska åka med några kompisar och äta kinamat hade vi tänkt. Men nu ska jag fixa lite och sen se på idol.
pussar♥

paramore till sverige



Åkte till min saknade pappa igår och sov över där, och idag så var vi på stan på förmiddagen. Jag köpte tischa, skjorta och en tröja, och örhängen också. Senare sen så kom Eija och Mathias och firade mig. Presenten jag fick av Eija var att vi ska fika och gå på stan och så får jag välja ut något jag vill ha :) Fick skjuts hem sen av de. Nu på kvällen kom min moster och firade mig, jag fick presentkort och två böcker(där regnbågen slutar och eclipse, alltså "när jag hör din röst" på engelska, så nu har jag alla twilight böcker på både svenska och engelska!) Det blev mycket presenter och firande idag, haha :D

Sen så har jag sett att Paramore kommer till Sverige i november, ska försöka få pappa att fixa biljetter, för jag bara vill(MÅSTE) gå på de!!! I februari sen så kommer Rammstein hit också, så jag kan ju bara berätta att jag är riktigt glad just nu!

pussar♥

minimaran avklarad



NU ÄR DEN HEMSKA MINIMARAN ÖVER! Skulle egentligen ha varit med Rebecca efter men ingen orkade, så vi ska vara på fredag istället. Åkte lite med mopeden förut, är inte van med kopplingen på denna, den andra var mycket enklare men den sög. Så brormin ska bara lära mig att koppla och växla rätt på denna sen kan jag åka, höhö.
pussar♥

new moon screenshots



Nya bilder från New Moon! :)

Idag så har det bara blivit att ta igen det som jag inte gjort då jag varit sjuk. Läxor och städ. Inte alls så kul, men det behövdes. Snart ska jag ta och duscha och sen se på One Tree Hill som börjar igen, hihi. På tisdag förresten så är det den INTE efterlängtade minimaran!! Fast jag ska göra mitt bästa iaf...tror jag...
pussar♥

Sjuk






Förlåt att jag inte uppdaterat på länge.
Gick hem i onsdags från skolan för att jag inte mådde bra och har varit hemma igår och idag också. Har feber av och till och är förkyld. Ligger här i soffan under täcket och tittar på tv, men somnar då och då. Mina filmer jag beställde från Ginza kom i onsdags, så har tittat på de. Det var Dirty Dancing 2, Coyote Ugly, Imagine you and me, Temptation Island, A Cinderella story och Freaky Friday. Sen så hade mamma köpt Hannah Montana the movie åt mig också, haha, men den är faktiskt bra :) Nu ska jag bara ta't lungt och så och hoppas på att bli frisk så snart som möjligt!
pussar♥

Min födelsedag!



Idag är min födelsedag. Fick massa grejor av mamma, bland annat:
-Tischor
-Filmer
-Musik-dvd
-Bok
De sjöng för mig i skolan som bara var för pinigt. Men jag har världens bästa kompisar som gör det ;) Älskar er vet ni! Fick även presenter från Becca, armband och nyckelring, tack sötaste! När jag kom hem så satt jag och titta på tv sen somnade jag och vid typ fem vaknade jag igen, haha. Beställde fler filmer med mamma nyss(bl.a. Dirty Dancing 2 och Coyote Ugly), typ 6st för 250kr, billigt. Är trött fortfarande så ska snart gå och sova...
godnattpussar♥

2 september



Var inte i skolan idag heller, mådde illa och fick sura uppstötningar precis innan jag var påväg att åka dit. Nu är det bara två dagar kvar till min födelsedag så jag måste till skolan imorgon för jag vill inte vara sjuk på min födelsedag! På morgonen låg jag i sängen och tittade på It's a boy | girl thing, den är bara för bra, och Kevin Zegers är ju inge tråkig att titta på heller! ;) Nej, nu ska jag gå ner och titta på Gossip girl. xoxo.
pussar♥

sjuk



Stannade hemma idag från skolan. Har ont i magen, men som vanligt när jag inte mår bra, så får jag alltid för mig att städa. Väldigt konstigt, jag vet, haha! Annars har jag bara tittat på film och tv, nu håller jag på med En prinsessas dagbok 2, men jag väntar på att Gossip girl ska börja, det är ju repriser, men det gör inget, det är ju så bra :)
pussar♥

RSS 2.0