The night is here and the day is gone. And the world spins madly on. I thought of you and where you'd gone. And the world spins madly on...

Åkte hit till pappa i fredags och ska åka sen vid kvart i tre. Igår så gick pappa och jag runt lite på marknaden här i Örebro. Annars har det mest blivit film-tittande. The Ugly Truth, Allt en tjej vill ha och Men in Black II är några av de filmer jag, Emil och pappa sett på(den första såg jag dock själv, det är en riktigt rolig komedi!). Nu ska jag se på ännu mer film, ska börja titta på My Sisters Keeper (handlingen kan ni läsa här), har tänkt att se den länge men har aldrig blivit av. När jag kommer hem sen så blir det tråkigt pluggande. Matte. Har ju prov imorgon, så är väl bra om man tränar lite. Har varit en bra helg, härligt att träffa pappa =)


As a friend, as a friend, as an old enemy. Take your time, hurry up. The choice is yours, don't be late.


Kurt Cobain

Ligger i sängen och lyssnar på Nirvana, de är så himla bra! Borde nog egentligen plugga. Har matteprov imorgon, a-del, som är lätt, men sen så har vi en b-del på matteprovet på måndag som jag behöver träna lite mer till. Men jag orkar inte göra det nu, så det får bli på söndag kväll då jag kommit hem från pappa. Ska nämligen åka dit imorgon och stanna över helgen, ska bli kul! Nu ska jag duscha, sen ska jag fortsätta titta på Heroes. Får titta på datorn nu, för min DVD har lagt av, hehe. Får åka till veckan och köpa en ny...

They'll be the King of Hearts, and you're the Queen of Spades. And we'll fight for you like we were your soldiers.

Skolan var helt okej. Hade kemiprov, om kol. Gick nog riktigt bra tror jag faktiskt. Just nu ligger jag i sängen med datorn och håller på med ansökan till gymnasiet, väntar bara på att mamma ska titta på den. Jag ska söka till Samhällsvetenskap - Språk, Estet - Bild och Formgivning och Handel och Administration. Det känns som att alla de tre linjerna passar mig rikigt bra så de blir det. När jag är klar med ansökningen ska jag fortsätta läsa(som jag alltid gör), sådan bokmal jag är, hehe.


mini-me =)

Just paint the picture of a perfect place. They've got it better than what anyone's told you.



Kom nyss hem från skolan. Hade en lång håltimme innan sista lektionen, så dagen kändes rätt så kort. Sitter just nu och lyssnar på musik(One Republic - All the right moves, har den på hjärnan hela tiden nu, en bra låt dock), men jag ska göra engelskläxa och sen plugga kemi en stund, har nämligen prov imorgon. Sen ska jag ta't lungt vid tv:n eller läsa, hehe...

It's not about how fast I get there, it's not about what's waiting on the other side. It's the climb.


Jess & Rory =)

Nyss klippte sig mamma och mormor, så jag bokade tid för mig att göra slingor(och klippa topparna)om två veckor, ska göra nougatbruna slingor. Annars idag har jag bara städat lite och suttit vid datorn. Har kollat runt på discshop.se på serieboxar, har lust att köpa boxen med alla Gilmore Girls säsonger. Det är en sån mysig serie. En av mina favorit serier, kanske även favoriten. Eller nej, det är nog Vänner förresten(som jag förövrigt har alla säsonger av, hehe, riktig nörd). Men den ligger på andra plats i alla fall! Aja, nu ska jag dammsuga och massa annat, sen blir det någon film eller om jag läser i Dear John(som är otroligt bra, rekommenderar den starkt), vi får se...

Out the many broken backdoors and windows. Through the valley of the love of the lost. Is a hole that is cut through the souls falling down from the thrones without leaving any windows.



Hade tänkt att ha en läsardag, men så blev det inte. Dels för att jag vaknade sent och dels för att jag skulle städa och fixa på mitt rum. Så tiden bara rann iväg. Om en liten stund ska jag och mamma titta på Hannibal. Sen efter det så ska jag i alla fall läsa om jag inte somnar i soffan vill säga. På tal om läsning, beställde A walk to remember från bokia förut, även fast jag inte är klar med de andra, hehe.

 

Titta in den här fanmade trailern till Eclipse, jag tycker att den är klockren! Otroligt bra gjord, ser ut som om det skulle vara den officiella.





"You can go on with your life without any more interference from me. It will be as if I’d never existed."

Jag förhandsbokade just The Twilight Saga: New Moon på DVD. (Här kan du boka, jag tog på ginza) Om två månader ungefär släpps den, det känns som en lång tid just nu, men tiden går fort och snart kommer den ligga i min brevlåda. Nu ska jag börja läsa i Dear John och senare ha tv-kväll med mamma.


"You can't live your life for other people. You've got to do what's right for you, even if it hurts some people you love."

Efterlängtad helg nu!!! Böckerna kom äntligen! (De borde ju egentligen ha kommit för flera dagar sen) Ikväll eller i alla fall senare blir det läsning som gäller för min del. Men nu ska jag och Anton spela på 360:n, blir väl förmodligen Modern Warfare 2(som alltid nu för tiden), hehe =)


Beyond the door. There's peace I'm sure.

Skolan hände det inte mycket i. Hade huvudvärk, men som gick över på eftrmiddagen som tur var. Efter skolan var jag med Julia. Fotade henne lite och så tittade vi på massa gamla bilder, som finns upplagda på hennes blogg. Men nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen och titta på Heroes, säsong 3. Emil fick det i present, men han är snäll och låter mig låna det, bäst bror vet ni=)


Rebecca 16 år!♥



Grattis till älskade bästa kompisen Rebecca som fyllde 16 år, igår 18 januari. Hoppas att du hade en bra dag, ävern fast du var sjuk. Du får din present då du är frisk(lägger även upp bild på den, då hon fått den)♥

(blev aldrig att lägga upp grattis till dig Rebecca igår, då jag aldrig hade datorn på)

I never feared the unexpected. 'Till I found myself in this peculiar place. Unaware of where I was headed.

Idag har jag bara en sak som jag behöver göra. Fixa klart Rebeccas present, så att hon kan få den imorgon. Annars har jag inga läxor eller något. Men kanske ska fundera lite mer på vad jag vill gå på för linje på gymnasiet. Det ska ju vara inlämnat den tjugoåttonde. Efter att jag är klar med presenten och det så ska jag i alla fall titta på The silence of the lambs. Red Dragon som jag såg igår var ruskigt bra och The silence of the lambs ska ju vara ännu bättre, den har vunnit massa priser för bästa film bl.a. Så den blir det att se på sen...


"Just when you think it can't get any worse, it can. And just when you think it can't get any better, it can."

Idag så har jag inte gjort särskilt mycket. Har hållit på med Rebeccas present, för hon fyller på måndag. Berättar och visar vad det är då hon har fått den. Strax så ska jag titta på filmen Red Dragon med mamma. Till filmen blir det min favoritglass(mitt i vintern, hehe)Rocky Road, chokladglass med marshmallows och nötter - mmm!




Stuck between the burning light and the dusty shade.

Slutade skolan för ungefär en timme sen. Äntligen helg, hehe. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Hade tänkt att börja läsa i Dear John eller The Notebook, men böckerna har inte kommit ännu, så det kan jag ju inte. Blir väl att mysa ner mig i soffan och titta på någon film istället. Vilken är frågan bara, kanske Step Up. Jo, den blir det nog, men först One Tree Hill som börjar strax (dock repriser, men det gör inget för mig).


This fist begets the spear. Weapons of war. Symptoms of madness.

Det var en rätt så lång skoldag idag. Nya schemat tog bort sovmorgonen, så vi började åtta och slutade halv fyra. Tog det bara lungt sen när jag kom hem. Har lyssnat på Ray Lamontagne, Nirvana och Robert Pattinson bland annat, ljuv musik i mina öron...Jag är svintrött så jag ska snart gå och lägga mig och läsa(redan!), hehe. Men så är det när man inte är van vid att gå upp vid halv sju på morgonen. Först ska jag bara föna håret, suck och gäsp.

Härlig låt, Ray Lamontagne - Hold you in my arms

"When you're struggling with something, look at all the people around you and realize that every single person you see is struggling with something, and to them, it's just as hard as what you're going through."

Första dagen i skolan var över för några timmar sen, klockan tolv slutade vi, så dagen var ju inte så lång. Vi fick nytt schema och jag kan ju säga att jag inte gillar det precis... I alla fall, efter sen så följde Anton med mig och så spelade vi en av de sista banorna på Modern Warfare 2, den som de sa skulle vara "omöjlig" tyckte vi var lättast på svåraste nivån, hehe.

Det blev förresten Dear John och The Notebook som jag beställde igår på bokia.se. På engelska är de dock, vet inte om de finns på svenska ens. Men jag gillar mer att läsa böcker på engelska så det gjorde inget för mig. De borde väl komma om någon dag, sen blir det läsaläsaläsa =)


"I finally understood what true love meant...love meant that you care for another person's happiness more than your own, no matter how painful the choices you face might be."

Den sista dagen på lovet då. Ska njuta av den, men är riktigt trött så det blir bara en filmdag. Jag ska inte beställa någon av de böckerna jag skrev igår(i alla fall inte nu). Jag längtar verkligen till premiären av filmen Dear John, så jag kom på att varför läser jag inte boken? Boken är skriven av Nicholas Sparks, han som skrivit bl.a. The Notebook och A walk to remember. Handlingen kan ni läsa här, och trailern till filmen kan ni se här. Medan jag ändå ska beställa Dear John kanske jag tar och beställer någon av de andra böckerna han skrivit. Han verkar vara en riktigt bra författare tycker jag =)





It's just a sad picture. The final blow hits you. Somebody else gets what you wanted again

Idag blev det bara en tv-dag, har legat i soffan och tittat på The Hills maraton. När man börjar titta kan man verkligen inte sluta, hehe. Jag ska snart lägga mig och läsa - men kommer nog ta många timmar innan jag somnar. Men måste ju försöka lägga mig tidigt i alla fall. Har nyss tittat lite på bokia.se, vill ha lite nytt att läsa. Funderar på att beställa någon av dessa; Atonement, Marley & jag, I taket lyser stjärnorna, Snabba cash eller L.A. Candy. Väldigt många olika genrer, men jag gillar de flesta. Jag har sett de tre förstnämnda på film och gillade de, så hoppas på att böckerna är ännu bättre. Jag är en bokmal, som det kanske märks, hehe! =)
pussar♥


reading time...

Blev en städ/filmdag. Det känns verkligen nu att det bara är några dagar kvar på lovet. Usch. På tisdag börjar skolan igen. Den här terminen blir det nationella prov, slutbetyg och gymnasieval. Som tur är vet jag nästan vad jag vill gå i alla fall. Men nu ska jag snart lägga mig och läsa, för måste ju börja gå upp tidigare på dagarna än vad jag har gjort. Annars kommer jag nog inte orka gå till skolan på tisdag, hehe.
pussar♥


Have you ever had a secret you couldn't tell anyone?

Igår var jag med Rebecca, vi var hos henne och spelade Wii, hehe, det var riktigt kul. Jag var riktigt bra på bowlingen(inte för att skryta), fick strike några gånger, kanske borde testa att spela i verkligheten, vilket jag aldrig gjort, får se hur det går då, hehe.

Idag har jag inte gjort något speciellt, har gått i mysbyxor hela dagen. Skulle ha åkt till pappa, men jag mår inge bra så jag åkte aldrig. Men min bror åkte, så nu sitter jag vid hans dator(medan jag har chansen, hehe) och ska titta på New Moon, för min skärm har nämligen inte lika bra upplösning som hans. Men aja, ska väl börja titta nu =)
pussar♥


Painting faces, building places I can't reach.

Fick hem Kings of Leon's album Only by the night och Taylor Swifts album Fearless i brevlådan idag. Jag kan ju säga att jag har längtat efter att ha Kings of Leon's album hemma! Taylor Swifts album var mer ett impulsköp, den var nersänkt i pris, hehe, men hon är bra. Men nu ska jag äta något och sen vara med Anton och fortsätta spela Modern Warfare 2, det är beroendeframkallande, höhö =)
pussar♥

It's the kinda ending you don't really wanna see. 'Cause it's tragedy and it'll only bring you down.



Har varit rätt så seg de senaste dagarna, har gått upp runt ett de flesta dagarna, hehe. Idag var jag i alla fall med Anton och vi spelade Modern Warfare 2 (som vanligt nuförtiden). Sen gick han hem vid sju och jag har inte gjort mycket sen dess, tittat på tv bara. Ska strax ta en vaaarm dusch eftersom det är så kallt, och vid elva tror jag det var, så börjar filmen Chasing Liberty på svt1, tror jag har sett filmen förut och tyckt att den är rätt så roande, så ska se den =)
pussar♥

fjärde januari nittonhundranittiotvå



Grattis på 18-årsdagen till min storebror! =)♥

Glömde att säga...


... gott nytt år, 2010!

RSS 2.0