Supernatural | Episode 8 Season 5

Roligaste avsnittet - Changing channels!


Filmer att se fram emot nästa år!



Och detta är bara några av dem filmer som kommer ut 2012 - ser ut att bli ett bra film-år!

May the odds be ever in your favor.


Första teaser-trailern till The Hunger Games har kommit (den visades på VMA inatt). Det dröjer inte länge innan en längre trailer kommer ut. Men filmen dröjer dock... Längtan? Jaa!

28 augusti.

Spanska-läxa, geografi-läxa, teckenspråk-läxa och färga mammas hår är vad jag ska göra nu. Sen ska jag knäppa på några avsnitt av Veronica Mars. Det var ett tag sen jag såg det och jag kom på att jag har ju den sista säsongen kvar att se på. Den som spar han hon har, hehe.

27 augusti.

Förmiddagen spenderade jag med mamma på stan, några saker följde med hem. Bland annat en halsduk som jag tyckte var helt otroligt fin. Det som är härligt när det blir höst är att man kan börja använda halsdukar, det och alla härliga färger på löven ute. Mysigt! Annars idag har jag bara färgat håret, blev ingen större skillnad, vara bara för utväxten som jag gjorde det... Funderar på om jag ska sätta mig och skissa lite, köpte nämligen med en målarduk som jag tänkte göra en tavla av. Eller så ska jag se någon film. Får se vad det blir!

Quoting the vampire.

"There's no such thing as a bad idea. Only poorly executed awesome ones."
- Damon


26 augusti.

Kom hem för en liten stund sen. Vad konstigt det känns att man slutar så tidigt, när dem flesta i min klass har lektioner kvar. Men väldigt skönt! Nu ska jag se på... ni kan aldrig gissa vad? Okej, det kunde ni, jag ska se på The Vampire Diaries. Har redan tagit på mig myskläder och ska bara slappa resten av dagen framför det. Ett ord: helg!

Damon, Elena, Stefan, Katherine...

Efter en tröttsam dag i skolan (kom hem för ett tag sen dock) så ska jag mysa ner mig i soffan och knäppa på några avsnitt av The Vampire Diaries.


This has gotta' be the good life.

Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Piccadilly

Don't really know how I got here
I got some pictures on my phone

New names and numbers that I don't know
Address to places like Abbey Road
Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say

Oh, this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life

24 augusti.

Har inte skrivits så mycket (inget alls) den här veckan. Kan skylla på skolan, men jag har helt enkelt bara varit för trött för att skriva något... Idag när jag kom hem från skolan hade ett paket från Discshop kommit i brevlådan, hade förhandsbokat The Vampire Diaries - Säsong 2 och idag kom det alltså. Har redan sett denna säsong, men man kan aldrig få nog av det! Har kollat på några avsnitt och ska fortsätta med ett par till, hehe. Ni hittar mig framför TV:n!

Rebel.


Booze in my hair, blood on my lips.

Lately my hands they don't feel like mine
My eyes been stung with dust and blind
Held you in my arms one time
Lost you just the same
Jolene

I ain't about to go straight
It's too late
I found myself face down in a ditch
Booze in my hair
Blood on my lips


Har lagt upp låten förut, men gör det igen. Så vacker röst!

That moment when they dance together.

Best episode. Beautiful.


Topp 5 | Disney-klassiker


The Little Mermaid


Pocahontas


Beauty and the Beast


Treasure Planet

Mulan

Disney behöver ingen förklaring. Men jag kan ju berätta att The Little Mermaid är favoriten av alla disney-klassiker! Måste ha sett den tusen gånger, haha. Kollade på den nästan varje dag när jag var liten. Andra disney-klassiker jag gillar förutom dessa fem ovan är Atlantis, The Lion King, The Princess and the Frog och Tarzan bland annat. Man blir aldrig för gammal för Disney!

I lost some weight.


19 augusti.

Skoldagen var väldigt kort - började 09:50 och slutade 10:50. Efter det blev det lunch med några kompisar på en pizzeria och sen satt vi där och babblade ett tag. Nu ska jag spela The Sims 2 som jag inte spelat på hur länge som helst, jag kanske blir kvar framför det hela kvällen, haha. Nostalgi!

Ljuv musik.

20:57

Hur var första dagen då? Jo, helt okej. Vi gjorde inte direkt någonting. Hade två lektioner, sa bara hej till lärarna i princip. Alltså en ganska onödig dag, haha. Imorgon börjar jag halv 10 vilket betyder sovmorgon. Skönt det, för jag är så trött nu. Ska duscha och sen ska jag krypa ner under mitt täcke och fortsätta läsa i Marshmallows Till Frukost som är av samma författare som Min Bästa Väns Dotter - Dorothy Koomson. Böckerna är lättlästa och hon skriver väldigt bra, hon blandar glädje med sorg på ett sätt som inte gör boken tung, vilket jag gillar. Fler böcker av henne ska jag läsa!

Mug shot.

Jensen Ackles aka Dean Winchester. Haha!


17 augusti.

10.00. Vid denna tid är jag tillbaka i skolbänken. Trist!

Sista dagen på sommarlovet.

Min moped är nu såld (äntligen). Bra slut på lovet!

Samantha Who?

Samantha Who?, eller bara Samantha som den heter på svenska, går i repris på TV4 på eftermiddagar på vardagarna (i mitten på säsong 2 är det nu). Jag började kolla från första avsnittet de visade för någon månad sen och jag älskar serien! Ska kolla om det finns att hitta dem två säsongerna som finns av serien billigt i London sen!


Ganska bra ändå.

Mitt schema kom ut idag. Ganska bra tycker jag att det ser ut, i alla fall bättre än förra årets! Dock ska tyskan på morgonen på torsdagen och på fredag eftermiddag bort, för jag ska inte ha tyska. Tänkte först ha både tyskan och spanskan, men jag känner att det blir för mycket - kommer ihåg från förra året... Så det blir "bara" spanska. På onsdag börjar jag då, men har bara en lektion då, som tur är.


Third time's a charm.

Gårdagen började med fika hos min kära faster, för att fira henne som fyllde 50 igår och min kusin som fyllde 30 i fredags. Hade gjort handgjorda kort till dem båda som uppskattades och det är alltid kul. Grattis till dem!

Efter att ha varit där i några timmar begav sig pappa, min bror och jag in till Örebro. Pizza och bio blev det. Det är nästan så att jag inte tänker skriva vilken film vi var på men... Harry Potter var det vi var på - tredje gången för mig. Känner mig lite som en nörd, haha? Men vi visste inte vilken film vi skulle gå på (och det visades inte så många bra filmer) och de hade inte sett den så då gick vi på den, inte mig emot.

Sov över hos pappa och kom hem för ungefär en timme sedan. Vad jag ska göra nu har jag ingen aning om, men det lutar åt att lyssna på musik och läsa klart en bok jag börjat på - Min Bästa Väns Dotter.

PS. 2 månader kvar till London idag!! DS.

"You flow through me, like a river"

The New World. Bläddrade mellan TV-kanalerna igår och kom över denna som gick på 2:an. Kollade en stund och tänkte; har jag sett den förut? Men nej, det hade jag inte. Jag har sett disney-filmerna Pocahontas I & II. The New World är baserat (allt i filmen hände inte i verkligheten) på Pocahontas, eller som hon senare hette Rebecca Rolfes, liv. Bra skådespelare, speciellt hon som spelar Pocahontas (endast 14 år var hon då filmen spelades in) och fina miljöer. Klart sevärd film!


Rock-paper-scissors... and fire?

Nu blir det F.R.I.E.N.D.S-maraton, alltid lika roligt!


Say cheese!

(Det är Gavin DeGraw på bilden för er som inte vet det)


A nail to my hand, a cross on his crown.

The hammer may strike, be dead on the ground
A nail to my hand, a cross on his crown
We're done if we're undone
Finished if we are incomplete
As one we are everything
We are everything we need

We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've both been spoken for


Finaste låten!

Hallon(jordgubbs)grottor.

Bakade hallongrottor fast med jordgubbssylt (så mycket godare!) nyss, blev så himla sugen förut. Enkla att göra och goda att äta!


In Time.


"In Time" - en sci-fi/thriller att se fram emot! Handlingen kan du läsa här.

One Day.

En film att se fram emot. I alla fall enligt mig! Men jag är lite osäker på Anne Hathaway som britt (filmen utspelar sig i Storbritannien), men jag får helt enkelt vänta och se...

 

Den handlar om Emma och Dexter som möts kvällen de tar studenten, 15 juli 1988, och så får man följa dem varje år på samma dag i 20 år. Ibland är de tillsammans och ibland inte. Här är trailern till filmen.

 

Jag kände igen handlingen och det är för att jag har funderat förut på att läsa boken som filmen är baserad på. Ska nog ta och göra det innan filmen kommer!


Gavin DeGraw.

Ännu mer dåliga saker. Gavin DeGraw har blivit misshandlad och ligger på sjukhus, men som tur är så kommer han klara sig. Fick världens chock när jag läste detta på hans hemsida. Bara dåliga saker som händer känns det som just nu...

Här får ni en låt av honom som jag tycker passar nu. Belief heter den.


Madness.

Det här får mig inte direkt att längta till London just nu. Vad jag förstår så började allt med att en man blev skjuten av polisen och nu går ungdomsgäng runt och förstör gator och affärer och tänder eld på bilar/bussar. Vad hjälper det? Varför ska det gå ut över folk som inte har något med det att göra? Nej, usch, jag sitter här och hoppas bara att allt ska lugna ner sig...

20:24

Har huvudvärk! Sängen och några avsnitt av Supernatural får bli resten av min kväll.

Everyone's beautiful.


"Who says I can’t be free?"


John Mayer - Who Says (live-inspelning)

"You just gotta ignite the light and let it shine, just own the night like the 4th of July"

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July


SketchiNg.

Fick sådan lust att teckna förut så jag satte mig och började skissa, så här ser det ut för tillfället. Just nu känns det som att den kommer bli bra, men man vet aldrig. Jag får hålla tummarna, hehe!


Snart är sommarlovet slut. Börjar kännas mer och mer att det närmar sig skolstarten. Längtan? Nej, inte direkt. Något jag däremot längtar till är ju London, nästa vecka är det två månader kvar. Tiden går fort, känns som att det var nyss som jag satt och bara spåna på det. Får väl hoppas att tiden går lika fort nu så att det är 14 oktober snart...


When theRe's not muCh left to lose.

I should've known
It's better just to end it
Than to let it go
At least it lessens any stress you can unload
That will drag you under
It's better to have control

Jack, who?




Jack Savoretti. Har suttit och tänkt så att det knakar tills jag kom på hur namnet (och rösten) kunde låta så bekant. Sen slog det mig, det var ju Jack Savoretti som var förband(artist) till Gavin DeGraw när jag var på konsert för några år sedan, eller rättare sagt tre år sedan. Tre år. Var det verkligen så länge sedan? Känns som igår, känslan av att stå bara 2-3 meter ifrån honom. W-O-W. Nej, nu handlade det inte om Gavin, nu handlade det om Jack. Hur kunde jag inte lägga märke till honom för tre år sedan? Även fast jag vet att svaret är att jag var helt uppspelt över att Gavin snart skulle spela, så borde jag ha lagt märke mer till honom. Vad jag vill få fram med denna långa text är att ni borde lyssna på honom. Helt underbar röst har han!

"A picture says more than a thousand words"


Ute i ingenstans.

Några bilder från veckan.


Vissa av bilderna är tagna ute i skogen när min morfar och min bror var ute och fiskade (jag följde med för att fotografera), andra uppe från Långberget och några är från stugan. Tog drygt 700 bilder, så jag kanske lägger upp några fler någon annan dag. Nu ska jag se på film med mamma, vi har hyrt I am number four och The Adjustment Bureau, hoppas att de är bra!


RSS 2.0