Manchester.

När vi kom fram till Manchester gick vi allra först till turist-informationen och hämtade en karta över staden. Sedan satte vi oss på en pub och tog frukost/fika (varm choklad och en chokladmuffins - båda var supergoda) medan vi väntade på att de andra skulle anlända.
 
När de gjort det så började vi att traska runt i staden. Först gick vi förbi Town Hall vilket ni kan se på bilderna. Jag hade bäst sällskap också som ni ser på den andra bilden (från vänster: Mario, Maria, Pepe och Alba).
 
Sedan traskade vi vidare till John Rylands Library som är väldigt kännt för Manchester. Först när man går in så ser det jättemodernt ut, sedan så ser det ut som att man är inne i Hogwarts. Om ni åker till Manchester så måste ni gå in här! Det var väldigt mörkt där inne så bilderna blev lite suddiga.
 
My little russian girl ♥
 

Efter biblioteks-besöket så gick vi mest bara runt och tittade på byggnader och sådant. Satte oss även i en park eftersom det blev väldigt fint väder på eftermiddagen - varmt och soligt! Vid klockan sex tog vi bussen hem till Liverpool igen, vi skulle egentligen ha åkt med tio-bussen men vi lyckades byta till en tidigare. Vi kände att det inte fanns så mycket mer att se eller göra så vi ville inte behöva vänta i fyra timmar till.

Kommentarer

Om du har några tankar du vill dela med dig av:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0