31 mars.

En ny vecka är igång igen. Var så himla (skade)glad att inte jobba till stängningsdags idag, då det var kö på telefon när jag slutade vid halv sju och var det fram tills det stängde vad jag förstod... Inte så roligt! Jobbar så här fram till onsdag, sedan är jag ledig två dagar och sedan jobbar jag helg igen. Ganska skön vecka ändå. Hade trillat ner Det handlar om dig i brevlådan när jag kom hem idag också - bra början på veckan. Ska bli spännande att läsa! Ska börja bläddra i den nu...

30 mars.

Så är denna vecka nästan slut. Filmen igår var riktigt bra, klart sevärd att se på bio! Denna var så mycket bättre än den första Captain America-filmen som jag inte tyckte var mer än okej. Den här kändes mer välgjord!
 
Idag har jag inte gjort mycker mer än att jobba till klockan tre (jag kom ihåg att ställa om klockan så var inte försenad heller) och sneglat på tv:n. Nu ska gotta mig med lite godis och titta på The Spectacular Now och önska att helgen inte ska ta slut.

28 mars.

Fredag är här och för första gången på väldigt länge jobbar jag inte kväll (eller jobbar överhuvudtaget idag). Blev en lite annorlunda jobbvecka denna vecka: sjuk i måndags, jobbade tisdag, ledig onsdag, jobbade igår och ledig idag, sedan jobbar jag i helgen (men bara fyra timmar). I onsdags var jag duktig och städade och strök och satte upp gardiner på nedervåningen, men idag ska jag bara njuta av ledighet. Imorgon kväll blir det bio tillsammans med brormin och Anton, vi ska se Captain America: Winter Soldier. Fick SF-presentkort av min moster i julklapp, så tänkte att jag kunde använda det när det ändå fanns en (förhoppningsvis) bra film att se. Ha en bra helg allihopa!
 

It's a soul's companion.

Awesome remix/cover of this.

23 mars.

Hade en himla rolig kväll igår tillsammans med Anton, Stefan och Sophia - kvällen bjöd på många skratt. Tyckte synd om killarna där ett tag då jag och Sophia blev sittande och pratade jobb (vi jobbar båda på samma ställe) och de knappt förstod någonting av vad vi babblade om.
 
Idag har jag varit med min faster, kusin och bror och hälsat på min farfar som ligger på sjukhus på grund av blodpropp. Som tur är gick det bra när de tog bort den och han såg mycket piggare ut nu än vad han gjort på länge! Hann med att träffa pappa en kort stund då han också kom dit och hälsade på.
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen/kvällen med några avsnitt av The Vampire Diaries och ladda upp för jobb imorgon. Jobbar inte till kvart över åtta imorgon som tur är, "bara" till halv sju.

Veronica Mars | Filmen

 
Kom ju på att jag inte skrev vad jag tyckte om filmen. Shame on me! För den som inte sett filmen (+ sett serien) tycker jag att ni slutar läsa här.
 
Vad tyckte jag då? Veronica Mars-fangirlen i mig satt hela filmen med ett leende på läpparna (metaforiskt sett alltså, hade ju varit lite konstigt om jag satt med det vid vissa scener). Det var det där slutet som man väntat på i flera år! Äntligen fick man se Logan och Veronica bli tillsammans igen! Man visste ju att de var gjorda för varandra. Our story's epic som Logan säger. Sedan själva brottet som filmen kretsade ikring tyckte jag var spännande, man satt ett bra tag och undrade vem som var mördaren. Jag tyckte verkligen att det var bra att det fanns med den där humorn som fanns i serien med i filmen. Det enda minuset (som jag kommer på nu i alla fall) är att jag gärna skulle ha velat sett lite mer av Wallace, Mac och de andra - de var knappt med alls tyvärr. Skulle inte ha skadat att ha med lite fler scener/lite längre scener med dem! Sedan även om jag är Team-Logan så tyckte jag lite synd om Piz, hur Veronica behandlade honom i filmen. Bara lite. Är ju ändå Team-Logan som sagt.

21 mars.

Blir ni förvånade om jag säger att jag jobbade kvällspass denna fredag? Nej, inte direkt skulle jag tro. Har väl haft kvällspass hur många fredagar som helst nu... Har i alla fall kommit hem nu, eller ja, kom hem för ett tag sedan. Ska se på några avsnitt av The Vampire Diaries och gotta mig med lite godis. Imorgon blir det spelkväll med några vänner som jag inte har sett på länge (i alla fall majoriteten av dem), så det ska bli roligt!
 
Detta damp ner i brevlådan igår tillsammans med en säsong av The Vampire Diaries. Har tänkt att köpa boxen med Harry Potter hur länge som helst, så i helgen som var slog jag till (199:- för alla åtta på Blu-Ray).

16 mars.

Hej på er mina läsare, hoppas att er helg varit bra! Har haft en lugn, men bra helg hemma hos pappa. Har mest blivit film-tittande, bland annat Ender's Game och Monsters University (båda sevärda filmer förövrigt). Sedan idag hade vi tänkt att fika på ett café som ligger väldigt fint till mellan två naturreservat, men kön stod stilla så länge så vi åkte till ett annat café och satt där ett tag istället. Kom hem för ett par timmar sedan och nu ska jag titta på Veronica Mars-filmen (!!!) och äta chokladtryfflar. Var lite sur först för att vi inte får filmen på bio och trodde att vi skulle behöva vänta i månader tills den kommer på dvd, men vi får den att hyra direkt istället. Som jag har väntat på den här dagen!

14 mars.

Fredag är här igen och jag jobbar kväll som typ varje fredag. Trist det är att jobba kväll när det är så fint väder, eller ja, det är trist att jobba överhuvudtaget när våren visar sig från sin bästa sida. Ska iväg till bussen om ett tag för att åka iväg till jobbet. Slutar 20:15 sedan kommer pappa och hämtar mig och min bror vid nio-tiden, ska spendera helgen där! Nej, nu måste jag börja fixa iordning mig om jag inte vill ha pyjamas på mig på jobbet.
 
Hoppas ni får en härlig helg!

Gavin på Sverigebesök.

+
= IGÅR
 
Åhh, vad jag hade velat varit där igår när Gavin hade konsert i Annexet. Av olika anledningar blev det tyvärr inte så, men jag hoppas på att han snart gör ett återbesök till vårt kära land. Han gör sig alltid allra bäst live!

Oscarsgalan | 2014

Jo, det var ju en vecka sedan som den var, men jag öppnade ju inte upp min laptop förra veckan så inlägget om galan kommer nu istället. Äntligen ingen Filip & Fredrik som kommenterar emellanåt och äntligen en rolig värd (Ellen Degeneres - love her). Så bra gala! Besviken dock över att jag knappt sett någon av filmerna. De enda jag sett var nog The Hobbit: Desolation of Smaug och Frozen. Filmer som jag planerar att se som var nominerade/vann:
 
Dallas Buyers Club - med bästa biroll (Jared Leto) och bästa manliga (Matthew McConaughey)
 
12 Years a slave - en "must-see"
 
The Great Gatsby -fina kostymer och vacker dekor
 
American Hustle - Jennifer Lawrence, duh.
 
The Wolf of Wall Street - stackars Leo som var nominerad, men förlorade... ännu en gång.

9 mars.

Söndag, kan du inte sakta ner lite så att måndag inte är här så snart? Min söndag har sett ut såhär hittills: filmfömiddag och sedan umgåtts med Anton framtills en stund sedan. Resten av kvällen blir det nog soffa + godis + serier. Får vara onyttig några timmar till. Snart är en ny jobbvecka igång, men jag skulle inte tacka nej till lite mer helg. Jobbar i alla fall dagspass tre av dagarna (måndag, tisdag och onsdag) som tur är. Sedan är det kvällspass som gäller typ resten av månaden...

8 mars.

Jag har inte ens öppnat datorn förrän nu den här veckan. Jobbade ju sent pass (och sitter vid en dator hela dagen) så hade ingen lust att sitta vid datorn när jag kom hem om kvällarna. Därav inga inlägg (som vanligt typ).
 
Mamma fyllde år i tisdags så vi skulle egentligen ha haft hit släkten och firat henne men pga förkylningar ska vi göra det någon annan helg. Var en kort stund på stan med mamma istället på förmiddagen (köpte med fikabröd från bageriet så firar bara vi tre sålänge). Köpte en vårjacka som jag spanat på länge (som ser ut som en jacka jag hade när jag var yngre som jag älskade), min gamla vårjacka är några säsonger gammal och solblekt på sina ställen så slog till på den!
 
Bomberjackan som finns här.
 
Detta fick jag äntligen hem igår!

2 mars.

Och ännu en söndag är här. Vet inte vad jag ska skriva i veckorna liksom, jobbar ju mestadels av tiden. Igår var jag i alla fall till IKEA och lite andra butiker tillsammans med mamma och brormin. Köpte lite småpryttlar sådär. Köpte två tavlor (eller tre, för det var tre-pack, men köpte bara ramar till London och New York för det var dessa jag ville ha) som jag haft ögonen på ett tag som jag inte tycker ser ut som IKEA-kvalité - dessa var det. Sedan på kvällen var jag ute tillsammans med några vänner och hade en riktigt rolig kväll som bjöd på många skratt!
 
Idag försvann dagen med en knäpp med fingrarna. Har verkligen knappt gjort någonting. Nästa vecka är det sent pass som gäller igen, så imorgon börjar jag kvart över ett. Blir lite förlängd helg då! Nu ska jag knapra på några M&M's och titta på det andra avsnittet av Breathless på SVTPlay.

RSS 2.0