Daredevil.

Glöm den där B-filmen Daredevil (2003) med Ben Affleck som Matt Murdock, den här serien spöar skiten ur den och ger karaktären och hans värld rättvisa!
 
Det är Marvel, men det är annorlunda mot vad Marvel brukar vara. Den här serien är mörkare och mer våldsam än vad man är van att se Marvel. Lite råare, blodigare och på något sätt mer realistiskt. Jag tycker att det passar Daredevil väldigt bra, det ska inte vara Iron Man stuk på det. Det skulle vara fel för denna serie, det här är baksidan av det som blir kvar när The Avengers har räddat världen.
 
Ett nedgånget och bortglömt Hell's Kitchen i New York, med korrupta poliser och hög kriminalitet. Charlie Cox passar perfekt som advokaten Matt Murdock på dagen och Daredevil på natten. Vincent D'Onofrio är som gjord för att vara hans fiende Wilson Fisk. Resten av casten är också himla bra för den delen! Mitt True Blood-hjärta blir väldigt glad av att se Deborah Ann Woll (Karen Page) igen.
 
Hela säsong 1 med 13 avsnitt finns att se på Netflix och ni behöver inte vara oroliga, det är bekräftat att det blir en säsong 2! Sedan kommer ju också Daredevil tillsammans med Jessica Jones, Luke Cage, och Iron Fist att mötas i serien The Defenders, men först ska de andra tre få sina egna serier (jag är mest spänd på A.K.A Jessica Jones med Krysten Ritter i huvudrollen). Allt kommer på Netflix. 

Kommentarer

Om du har några tankar du vill dela med dig av:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0