27 februari.

Solen skiner utanför, Beatles hörs från mina högtalare och jag har på mig en ny grön tröja som jag tycker skriker vår. Jag längtar, längtar, längtar till våren - det märks att den snart är här. Ljuset börjar komma tillbaka och snart vaknar allting till liv igen. Våren: när snön är borta, gräset blir grönt, tussilagorna trängs vid vägkanterna och vitsipporna sprider sig över gräsmattorna. Jag gillar alla årstider, alla har sin charm. På vintern mår jag egentligen som sämst dock, det eviga mörkret tynger ner mig och jag önskar nästan att jag var en björn så att jag kunde gå i ide och vakna upp när våren var här istället. Nejdå, men nästan.
 
Ikväll ska jag umgås med fina vänner och det spelar ingen roll om det är vinter, vår, sommar eller höst, för när man är med folk man tycker om så behöver man inte hoppa över en årstid. Det skulle ju vara himla synd att missa en massa skratt, historier om våra liv och prat om allt mellan himmel och jord bara för att vissa årstider är lite dystrare än andra.
 
Ps. Min C-uppsats blev godkänd förra veckan och finns från igår tillgänglig på DiVA om någon skulle vilja läsa den. Phew, vad skönt att vara klar med den!

Kommentarer

Om du har några tankar du vill dela med dig av:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0