grattis madeleine :)Idag på förmiddagen åkte mamma och jag till team sportia, jag fick nya gympakläder; en tischa, byxor och en munkjacka. Sen så har jag målat hyllan ni ser på bilden ett lager vitt till, den var mörkträ-färgad förut, men nu är den nästan klar. Skulle ha åkt och firat Madeleine, men det blev inget för jag har så ont i magen, men hoppas det går över till imorgon. Vi börjar nio och ska sluta tio över tolv, om de inte ändrar schemat! Nu ska jag duscha, sen se på TV.
pussar♥

GRATTIS MADELEINE FEMTON ÅR! :)


lördag morgonFanny kom hit igår ändå och sov över, tack gumman, du är för snäll!:) Men hon åkte innan 7 imorse, för hon skulle springa. Så jag har varit vaken sen dess, men det gjorde inget. Jag satte mig vid tv:n. Nu lyssnar jag på Dead by April - Promise me, de äger! :D Mamma kommer hem sen och då har hon köpt med en stickad tröja från Gina Tricot och om hon hittar leggins åt mig (jag ville ha såna med nitar på eller dragkedja). Jag tänkte städa lite och sånt nu, sen ska jag se på The day the earth stood still tror jag, jag får se.
pussar♥

första skoldagen


Första dagen i skolan. Har ju fått en nya klass nu eftersom skolan är fattig. Men vi kommer ha vissa lektioner med gamla klassen så jag kommer få träffa Fanny och Julia ändå, och det är bra! :) Vårat schema var rätt okej,  vi slutar 13.25 på torsdagar. Två dåliga saker är att man inte får ha mobiler på lektionerna inte ens i fickan och vi kommer inte ha Rosie i Biologi och sånt, det suger! Skoldagen slutade vid tolv och sen på eftermiddagen var jag med Anton och de. Nu ska jag snart äta sen ska jag plugga till teoriprovet.
pussar♥

sista dagen på sommarlovetSista dagen på sommarlovet idag då. Ska väl kanske vara med Anton och några andra, får se. Behöver egentligen plugga på till teori-provet till eu-moped, ska ju göra det till veckan. Just nu sitter jag och lyssnar på Paramore's nya singel Ignorance♫, längtar till jag får hem nya albumet som kommer 30 september! Förhandsbokade det på Ginza för några veckor sen. Men ska fixa iordning mig nu och så får jag se om jag ska vara med Anton och de eller inte.
pussar♥

audrey hepburn'Tittade nyss klart på filmen I could never be your women, ska snart sova för jag håller på däcka här vid datorn. Skolan börjar ju på måndag också så det är väl bra att lägga sig tidigare och så nu. Annars idag så har jag städat på rummet, tråkigt men det behövdes verkligen(!) och så har jag fixat till en header och en countdown till new moon, hihih, helt besatt vet ni, jag och fanny skulle dö utan twilight, eller vad säger du fanny?!

pussar♥

21 augustiSkyndade mig ner på stan förut med mamma, skulle hinna köpa skor! Blev ett par grå-randiga converse från euro-skor och ett par mocka med fransar(syns inte bra på bilden) från Kängan. Sen blev det också svarta jeans tights(H&M), mina andra gick sönder igår, haha. Nej, nu ska jag se på film med mamma, blir kanske Bridget Jones Dagbok! :)

pussar♥

RSS 2.0