You sAy we're not resPonsible. But we are, we aRe.

Slutade tidigare idag än vad vi brukar, vid två istället för halv fyra. Härligt med tanke på att vi kommer hem vid åtta imorgon kväll. Ska nämligen till Stockholm med skolan som ska bli kul(förutom riksdagsbesöket som är rätt tråkigt + bussresan, jag som blir åksjuk, men om jag inte glömmer åksjuketabletter går det nog bra!). Men nu ska jag duscha och sen se på tv ett tag sen måste jag väl gå och lägga mig lite tidigare eftersom vi åker vid halv åtta imorgon...Här komMer det någRa bilder från gårdAgen...Bättre bästa vän kan man inte ha!

One stEp forward, maKing two stePs baCk.


Nästa vecka!

Igår måndag hade vi NP i engelska, muntligt. Det gick väldigt bra kändes det som! :)
Idag hade vi studiedag, otroligt skönt! Var hos Rebecca halva dagen. Vi satt mest och prata och så. Sen innan jag skulle hem fotade vi lite i parken, jag stod bakom kameran och hon framför. Aja, nu måste jag återgå till att plugga svenska, har prov i språkhistoria imorgon. Suck...

Lägger kanske in bilder imorgon från dagen... om jag orkar ;)

Just loOk into my eYes.

Lördagen började så fint med solsken och nu regnar det. Trist.
Är hemma själv just nu, för mamma och Emil är och hämtar hans nya MC, en Honda Cbr 07- jättesnygg! Kanske väntar tills de kommer hem så kan jag kanske få skjuts till Anton, även om det inte är jättelångt att gå dit ;)
Aja, nu måste jag ta och äta något för min mage kurrar, det blir frukost för min del, haha.

DanCing on the kiTchen tiLes.Har inte skrivit under veckan och jag skyller det på alla prov vi haft, hehe! Det är verkligen en välbehövlig helg nu kan man säga. Hade musikprov idag och jag hade inte tränat mycket alls(förutom igår i knappt tio minuter), men det visade sig vara väldigt lätt som tur var. Nu ska jag strax äta sen blir det tv/film-kväll med glass och godis. Det är ju ändå helg, då får man tjocka sig ;)

Idag var jag...

...på Ikea halva dagen och kom hem vid tre någon gång. Blev nyss klar med att montera ihop min tv-bänk som jag började med vid åtta. Ikea och deras konstiga manualer... Rolig lördagkväll: montera ihop möbler och städa, hehe! Nu ska jag fortsätta min "fixarkväll" med att sätta upp en ny rullgardin ;)

"Courage: The discovery that you may not win and trying when you know you can lose" - T. Krause


Go ahead as you waste your days with thinking, when you fall everyone stands. Another day and you've had your fill of sinking. With the life held in your. Hands are shaking cold. These hands are meant to hold.


Imorgon är det ett inte alls så efterlängtat nationellt prov, B1 och B2 i matte.
Ett ord: Usch!
Så jag ska spendera kvällen med matteboken, eller ja, i alla fall en stund, hehe.
Kan ju lyssna på musik medan jag pluggar, fast då kanske det inte blir så mycket pluggande ;)

I stoLe the moOn for yoU.


This fist begets the spear. Weapons of war Symptoms of madness. Don't let your eyes refuse to see, don't let your ears refuse to hear or you ain't never going to shake this sense of sadness.

Första skoldagen efter lovet gick lättare än väntat. Var så trött imorse att jag till och med var nära på att hälla i yoghurt i oboy-pulvret som jag gjort en annan gång, men jag märkte innan jag hällde i, hehe. När jag väl kom till skolan gick dagen väldigt fort och man vart pigg av att det var soligt ute. Våren är här på riktigt nu! :)
Nu ska jag se på You've got mail med mamma, började titta på den igår men såg aldrig klart. Hade helt glömt bort den filmen, var så längesedan jag såg den. Men den är bra!"New York Magazine says Brooklyn is the new Manhattan. Yes, but whoever wrote that lives in Brooklyn."


28 maj är tjejorna tillbaka!

Erica var här och klippte mitt hår förut, bara topparna dock. Mer får inte klippas, hehe. Mitt långa hår ska vara kvar! ;) Nu ska jag strax slänga i en toning, det täckte inte riktigt allt förra gången. Syns fortfarande några av de gamla slingorna...
Imorgon börjar skolan igen och jag säger bara jösses vad lovet har gått fort! Usch. Jag vill ha mer lov ju, inga nationella prov och sådant där annat tråkigt!

Be not afraid of greatness, some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.

Åkte till pappa i torsdags och kom hem idag. Fick skjuts hem av pappa och bror min och sen åkte de vidare till Göteborg för Kamelot konsert. Var härligt att träffa pappa även om det bara var ett par dagar! :)
Tittade på She's the man med mamma i eftermiddags. Jag älskar verkligen den filmen, det är en sådan som jag kan se flera gånger om och inte tröttna, hehe.
I cAn see a raiNboW.


I woNder if you wOndeR. WoNderLand.

Fixade passet på förmiddagen. Det blev verkligen jättefint. Jag ser ut som en kriminell på fotot, haha. Men man använder det i alla fall inte allt för ofta ;)
På eftermiddagen kom Anton hit och så spelade vi Army of two.
Han åkte hem för ett tag sen och nu ska jag färga håret, mahogny blir det denna gång.


TheRe will be no MiraCles heRe.Var med Julia idag. Vi tittade på filmen How to lose a guy in 10 days, jag slog henne i Buzz och så gjorde vi lite annat. Kul hade vi i alla fall :)
Imorgon ska jag åka och fixa pass så att jag kan åka till mitt älskade London i sommar.
73 dagar kvar, känns som en evighet just nu!

Ville bara säga glad påsk...


I've outgrown the narrow, protective container. Designed to be opened with your childish behavior. 'Cause you're not the critic of personal purpose. And I'm just not willing to do community service.

Nu är det looov!
Ska ta det lungt en stund, sen kommer Anton hit och så ska vi spela.
Ikväll kommer flera andra kompisar hit också och så ska vi ha filmkväll ;)


RSS 2.0