Ska passa på att säga...


...Gott nytt år. Hoppas ni får ett bra 2011!

Världens bästa vän! ♥


God jul!


Förra julen

Marshmallows till frukostDenna bok är påväg hem till brevlådan, förhoppningsvis kommer den innan jul!

Supernatural | larutanrepuS

Nu är säsong 3 av Supernatural beställt, bara 3 säsonger(finns än så länge bara 6 säsonger) kvar tills min kollektion är komplett! Har sett alla avsnitt från och med säsong 3 på TV, men det är kul att ha hemma och se dem igen, hihi! Hoppas att det kommer lagom till jullovet så har jag något att kolla på då.

Hachiko - a dog´s storyEn film för hundälskare, jag älskade den. Är ju baserat på en verklig händelse och Hachi finns även som en staty vid Shibuya Station där han alltid väntade, och det gör inte filmen sämre! Hunden Hachiko väntar troget på sin husse vid tågstationen samma tid varje dag, en dag får han vänta förgäves. Hachi fortsätter gå dit varje dag i tio år. Läs mer om filmen här eller se den!

Look up, I look up at night, Planets are moving at the speed of light. Climb up, up in the trees, every chance that you get, is a chance you seize.

Nu har jag snart köpt julklappar till alla jag ska köpa till, ska ner och köpa de sista imorgon + ska göra julklapp till mormor och morfar också, de ville ha en tavla, så det får det bli! Tror inte jag har skrivit här att jag gillar att teckna... I alla fall, det gör jag, kanske ska ta och lägga upp några teckningar/tavlor någon gång, hehe.

Idag var förresten Paolo Roberto och föreläste i skolan, cool snubbe det där måste jag bara säga, riktigt skön humor! Han pratade om hälsa och hur viktigt det är och så, men han skulle nog ha klarat av att föreläsa om vad som helst och folk hade ändå gillat det, så bra var det. Tummen upp!

RSS 2.0