Gotland 21/7 - 25/7-10

Var dåligt väder alla dagar förutom en, så jag tog inte fram kameran så mycket. Men här kommer i alla fall bilder från Botaniska trädgården(den dagen det var soligt!) och Lummelundagrottan som jag frös ihjäl efter, hehe. Stod ute och väntade på bussen tillbaka till Visby i regn och jag var alldeles blek i ansiktet när vi kom på bussen... Men trots vädret så var det en kul resa ändå + hotellet var väldigt mysigt och bra! ;)


Imorgon drar jag till...

...Gotland för några dagar :)

Ska bli bättre på att uppdatera här i bloggen, men under sommaren kommer det nog vara dåligt med det, hehe. Har läst ganska mycket böcker nu när jag varit ledig som jag tänkte rekommendera, jag är ju som jag sagt förut en bokmal! Snabba Cash, My Sister's Keeper, Bortom ljus och mörker, Kärleksbarn och För kärleks skull, alla böcker som jag gillat att läsa. Sen nu ska jag börja på Patient 67 a.k.a. Shutter Island. Såg filmen för några dagar sen, hade först tänkt ta och läsa boken först men ja, så blev det ju inte, hehe!

Nu ska jag packa klart för vi åker in till min moster idag eftersom tåget går tidigt imorgon bitti. Slänger in en låt till er, lyssna om ni vill!


London 18/6 - 22/6

Här kommer lite bilder från Londonresan, äntligen, hehe. Jag kan ju berätta att jag älskar London bara ännu mera efter denna resa! Det är verkligen en stad som jag skulle trivas att bo i. En sak är säker i alla fall, dit kommer jag åka igen!!
RSS 2.0