1 dag kvar till London!
Förlåt för den sämsta uppdateringen, men har helt enkelt inte haft någon lust att blogga, så är det ibland... Nu är grundskolan slut, hade avslutning igår och betygen blev jag helt nöjda med. Kommer sakna klassen men ska ju ändå bli kul att börja gymnasiet till hösten. Nu är det alltså sommarlov och idag har jag inte gjort mycket alls. Var bara en snabbis på stan och köpte bok till resan. Imorgon åker jag ju till London med min bror och min pappa. Som jag har längtat kan jag säga, flera år!!! Kommer inte blogga där, men sen när jag är hemma igen lägger jag ut bilder :)

LoNdon CaLling
Be careful of wHat you do 'caUse the lie becoMes the truth.

Hade sovmorgon till klockan tio idag, för våra lärare skulle träffa de som ska bli sjuor, sjukt små är dem, hehe! Riktigt härligt var det i alla fall att kunna gå upp efter åtta som man annars aldrig kan göra när det är skola eftersom vi inte har sovmorgnar(bara på måndagar)...

Läste ut I skuggan av värmen igår, hihi. Sjukt bra var den så jag beställde till och med två till imorse(det är ju en femdelad romanbiografisk serie). Jag vill fortsätta läsa, haha!!! Funderar på om jag ska ta någon annan bok sålänge eller en tidning bara och gå ut och sola, som jag inte gillar...Men jag vill ju få lite färg på benen, för de är alldeles kritvita, haha!

Underbara rösten! --> Jon Lilygreen - Strawberry


Ain't no uSe in comPlainin'

Har inte skrivit något på några dagar för jag har haft mycket uppsatser, redovisningar och prov och nu är det bara några uppsatser och inlämningar kvar... Men orkar inte göra något idag för jag satt hela helgen och pluggade.
Igår kände jag för att baka, så jag gjorde en jordgubbs- och rabarber paj och sen vaniljsås till det. Sommarkänslor på det! Tror jag ska ta en bit nu och sätta mig i soffan och läsa i I skuggan av värmen som kom i brevlådan idag, hihi, sen se på de desperata hemmafruarna ;)


A shooting stAr leaping thrOugh the sKies.RSS 2.0