NeVer ComPletely foRget aboUt it.


Jealousy, turning saints into the sea. Swimming through sick lullabies. Choking on your alibis. But it's just the price I pay. Destiny is calling me, open up my eager eyes. 'Cause I'm Mr Brightside!

Orkar inte skriva mycket, är så himla trött. Men här får ni lite musik att lyssna på om ni vill! Tog s.k lugna låtar, inte ballader men lite mer långsamma låtar.

Lite Kings of Leon, The Killers m.m. Kände för sådana, hehe. Enjoy!


You're like an Indian summer in the middle of a winter. Like a hard candy with a surprise center. How do I get better once I've had the best? You said there's tons of fish in the water. So the waters I will test.

Kom nyss hem från skolan.
Sitter och lyssnar på en "gammal" härlig låt, Thinking of you - Katy Perry.
Hon brukar ju ha up-tempo låtar, men denna är en ballad. Älskar den låten!
Ska göra VG uppgift till bokrapporten nu, för det ska lämnas in imorgon...

Waiting to catch the quickest plane. Fly me to nowhere is better than somewhere. That's where I've been and nothing's changed.

Idag fick jag hem New Moon dvd:n i min brevlåda. Fattar inte varför de satte releasen på en lördag egentligen, då posten inte kommer, men nu har den kommit i alla fall.
Min kväll kommer bestå av att titta på film och att läsa. Behöver väl inte ens säga vad jag ska se på eller vad jag ska läsa? Hihi.Amazing that we got this far. It's like we're chasing all those stars. Who's driving shiny big black cars.
Idag ska jag plugga.
Och städa mitt rum också.
Men har man musik till blir det mycket roligare. Kanske. Eller inte.
När jag får tid ska jag i alla fall fortsätta läsa i boken Blonde.

It's not alwAys rainbows and butterflieS.Har köpt boken Blonde av Joyce Carol Oates. Var nära på att inte hitta den, fanns bara en enda kvar i butiken. Den handlar om Norma Jeane Baker (aka Marilyn Monroe). Ni kan läsa om/köpa boken här. Den ska börja läsas ikväll!

It's not alwAys rainbows and butterflieS. It's compromise that movEs us aLong.

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want

I know where you hide
Alone in your car
Know all of the things that make you who you are
I know that goodbye means nothing at all
Comes back and begs me to catch her every time she falls


 


"You're going to come across people in your life who will say all the right words at all the right times. But in the end, it's always their actions you should judge them by. It's actions, not words, that matter."


You can't tell me it's not worth tryin' for. I can't help it - there's nothin' I want more. I would fight for you - I'd lie for you. Walk the fire for you - ya I'd die for you.

Hade nationella proven, B1 och B2, idag då. Jag tyckte faktiskt att de var väldigt lätta, trodde det skulle vara svårare, men nej, det var de icke. Men var väldigt jobbigt ändå, för min näsa rann hela tiden och tror nästan att jag hade feber(känns som att jag har sämst immunförsvar). Men jag klarade i alla fall av att göra dem, så jag slipper ha de kvar. Men imorgon får vi se om jag kommer till skolan eller inte...Hits you when it's too late, hits you when you're down. It's a fool's game, nothing but a fool's game. Standing in the cold rain, feeling like a clown.
Förlåt för dålig uppdatering. Har haft mycket i skolan och varit sjuk också.

Just nu sitter jag med min uppsats om judendomen, som strax är klar. Sen ska jag skriva om min bok som jag läst i svenskan och ta det lungt resten av kvällen. Imorgon är det nationella prov i engelska. B1 och B2, tänker på Bananer i pyjamas som man kollade på när man var liten när jag hör det, hehe. Det är läsförståelse och hörförståelse. Har gjort ett gammalt nationellt prov och det gick det väldigt bra på, hann inte räkna ihop poängen dock men hade få fel, så hoppas att det det går lika bra nu när det är på blodigt allvar så att säga, haha ;)

- NorMal pEople worRy mE -


Some people fight. Some people fall. Others pretend they don't care at all. If you want to fight I'll stand right beside you. The day that you fall I'll be right behind you to pick up the pieces.

Just nu så sitter jag och skriver en sammanfattning om judendomen, som ska vara inlämnat imorgon. Sen så ska jag läsa ut boken jag läser i svenskan. Hade tänkt att göra matte också, men då blir nog min hjärna överbelastad. Så min kväll består av plugg, plugg och åter plugg. Tråkigt. Men om jag hinner så ska jag se på Desperate Housewives kl. 21, men det gör jag nog förmodligen inte... Kom precis på att jag hade läxa i engelska och tyska också. Så ännu mer plugg, woho! Nu ska jag sluta klaga! ;)I'm a shooting star dancing through the sky, like a tiger defying the laws of gravity. I'm a racing car passing by like Lady Godiva.

I lördags så kom mormor, morfar och min moster hit och firade mamma. Mamma hade bakat en kladdkaka med marshmallows och idag gjorde jag en till för den var så otroligt god(den hon gjorde försvann snabbt, hehe)! Är en helt vanlig kladdkaka bara att man lägger i mini-marshmallows i smeten, mums. Igår så tittade mamma och jag äntligenLuftslottet som sprängdes, den var precis lika bra som dem andra tyckte jag. Alltså otroligt bra, är inte annars så förtjust i svenska filmer, men den här trilogin är bara så bra. Måste ses! Nu ska jag lägga mig och läsa ut svenska boken för den ska vara klar till på onsdag och har inte haft tid att läsa i helgen. Hinner inte läsa imorgon heller - för då ska jag göra matte, engelska och religion...


Spoiler för den som inte sett de två första!

Did you think I sounded desperate? Listen to you. Desperately asking me if you sounded desperate?

Idag kom mina kläder från H&M(Lägger upp bild då jag fått allt). Det mesta är sommarkläder så kommer ju inte kunna använda dem på ett bra tag. Kan ju även berätta att jag beställde mer från H&M idag, en vårjacka och ett par ballerinaskor(jag fick hem mina efterlängtade zebrarandiga ballerinaskorna idag, men behövde mindre storlek, 36, mina fötter krymper, hehe). Mamma åkte förbi efter jobbet och hämtade ut filmer som jag hyrt(smart att man kan göra det hemifrån så man inte åker dit i onödan och alla är uthyrda, hihi). The ugly truth och Zombieland. Den förstnämna såg jag för några veckor sen, och tyckte att mamma skulle se den. Så vi ska börja titta på den strax! :)

Grattis till min mamma som fyllde år igår!♥


The walls are growing ears. I'm paranoid. No need to fear what you can't avoid. Don't let them in, don't let them out. I gave you something you could scream about.

Jag hade en väldigt soft dag i skolan. Vikarie på två av lektionerna, och den sista inställd så vi slutade vid klockan två istället för halv fyra! Håller på att lyssna på musik(har denna låt i huvudet just nu) men ska jag snart äta och efter det ska jag sitta och plugga SO. Har prov imorgon på ekonomi... Sen så ska jag se på filmen (500) Days of Summer, om jag hinner, annars börjar jag titta på den i alla fall ;)

I go down the beaten track, along the river with an empty bag. At the end she said to me: Why are you here with the autumn leaves?Jag borde sitta och läsa just nu. Tänkte göra det för ungefär en halvtimme sen. Men på något sätt hamnade jag här ändå. Läste nyss om filmen (500) Days of Summer och kan säga att den filmen vill jag verkligen se - snart! Verkar vara helt i min stil, lite udda sådär. Men jag antar att jag får ta och se den en annan dag, måste ju läsa nu(Hitlers Krigare SS sista strid heter boken om någon undrade - läser den på svenskan i skolan) så att jag kan se på Desperate Housewives och Cougar Town sen...

Bara för att...

...hon var min favorit i idol. Jag gillar inte melodifestivalen, men eftersom hon är med gör jag ett litet undantag. Så kommer heja på henne i finalen, när nu den är, hehe. Hennes röst är så underbar att det inte finns några ord för det!!


"3 words, 8 letters. Say it and I'm yours."

Jag hade verkligen ingen ork till att gå upp imorse. Men när man väl var i skolan var det inte lika jobbigt dock, hade bara två och en halv lektion för jag stod i cafeterian halva dagen...Kom hem för ungefär fyrtio minuter sen och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Nu på eftermiddagarna såg jag att de tagit bort One Tree Hill och visar istället Förhäxad på Kanal5. Buhu. Men sen nu på kvällarna börjar massa bra tv-program igen. Desperate Housewives, Cougar Town(Ny serie), Grey's Anatomy, Criminal Minds och Gossip Girl. (Sen visar de ju massa annat bra på andra kanaler också såklart). Haha, jag är värsta tv-nörden ju. Men det är så härligt när man kommer hem och inte orkar någonting och bara sätta sig i soffan och titta på tv (när man egentligen borde plugga) ;)


RSS 2.0