The feEling still reMains.I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too.

I skuggan av värmen, nu har jag beställt den! Boken alltså. Jag är ju en bokmal, så nu får jag snart hem ännu en bok i min samling, hehe. Detta är dock den andra delen av fem självbiografiska romaner av Lotta Thell, men jag får hoppas att man kan läsa den andra utan att ha läst den första(annars är det ju bara att beställa hem den första).
Nu ska jag föna håret, se klart på film och sen sooova!

I skugGan av värMen.Nu är min dator tillbaka! Var och hämtade den på ABC Data i eftermiddags. De kunde inte hitta något fel på den så jag antar att när min bror tog bort damm på fläkten dagen innan vi lämnade in den så hjälpte det, och det var ju bra. För min garanti gick ut idag, ironiskt nog, hehe. Att jag inte har haft datorn har varit en av anledningarna till varför jag inte bloggat, har ju faktiskt kunnat använda mammas dator, men jag har haft mycket att göra med skolan så kände att jag inte orkade...

Jag spelade in en svensk film igår på canal+ som hette I skuggan av värmen som jag tog tid att kolla på idag. Den var faktiskt förvånande bra! Handlar om en tjej som heter Eva som träffar Erik och de blir kära. Han är polis och hon är heroinmissbrukare, och hon försöker dölja det från honom så länge hon kan. Klart sevärd(jag är inte så förtjust i svenska filmer, men denna var faktiskt riktigt gripande)! Filmen är baserad på en självbiografisk roman med samma titel som jag tror jag ska ta och läsa...

Här kommer ett kort inlägg...

...från en sur Lisa. Min dator har kraschat - helt plötsligt. Den funkade igår när jag var hos pappa sen när jag kom hem och skulle starta den så stängde den av sig efter några minuter och i eftermiddags så kom det upp blue screen och säger att "din dator kraschar om 5,4,3..." typ! Vilket den också gjorde, min dator-expert till bror(ni borde alla ha en sådan förresten, hehe) får väl kolla den imorgon då den total vägra starta i ens två minuter idag...

Det som gör denna kväll lite bättre är att jag har sovmorgon imorgon, så jag kan kolla på någon långfilm som får mig på bättre humör!

Law abidiNg citiZen.Pappa kom och hämtade mig och min bror i förmiddags, och så ska vi vara här hos honom till på söndag. Vi tittade på filmen Law Abiding Citizen(med bl.a. Gerard Butler och Jamie Foxx) tidigare ikväll. Jag förväntade mig inte mycket av den, men det var en överraskande bra film, helt klart sevärd! Handlingen kan du läsa här och trailern kan du se här. Nu ska jag återgå till att se på Harry Potter and the Philosopher's Stone, om jag orkar vill säga. Min ögonlock känns tung, så sängen lockar mer, hehe...

"It's beTter to be unhaPpy alone, than to be unHappy with soMeone" - Marilyn Monroe"Time free, but it's priceless. You can't own it, but you can use it. You can't keep it, but you can spend it. Once you've lost it you can never get it back" - Harvey MacKay

Vi åkte ju till mormor och morfar igår och jag stannade sen kvar och sov över :)
Mamma och jag bakade på eftermiddagen/kvällen, ett par timmar efter att jag kommit hem, Drömmar. De blev fantastiskt goda! Har haft lust att göra det sen jag ätit hembakta sådana hos Anton för ett par veckor sen, hehe.
Apropå inlägget i fredags skrev jag ju att Dear John inte går här i stan, och då skulle jag kolla på SF vilka tider den går, och då ser jag att den har premiär 4 juni(!), de har alltså ändrat premiärdatumet från att jag kollat för några månader sen! Hatar när de gör så, den har ju liksom redan haft premiär i USA för flera månader sedan...
Aja, nu ska jag duscha sen se på Gossip girl :)So I bRing you floWers just foR no ocCasion.I onsdags hade vi NP i fysik och igår hade vi muntligt NP i matte. Har ingen aning om hur det gick verkligen. Kändes väl sådär, men hoppas på det bästa i alla fall! På slutet av skoldagen idag så var några från klassen(inklusive mig) på en teater som hette Betty Sagorna, den var faktiskt överraskande bra! Efter sen så gick jag till mormor och morfar och väntade på skjuts hem av Emil, ska dit imorgon igen, vi ska nämligen fira mormor som fyllde i tisdags! :)

Dear John hade premiär idag, men den går inte här i stan! Så jag får väl dra med min bror och min pappa på den nästa vecka då jag ska till pappa, hehe! ;)
Was it wronG or was it riGht?

Idag hade vi halv temadag i skolan, om Förintelsen. Vi tittade på filmen Swing Kids i aulan, en rätt så bra film faktiskt. Det kommer vara temadag imorgon också, då kommer en överlevande och pratar bl.a. Ska bli intressant!
Var nyss ute och åkte MC med min bror(alltså han körde och jag satt bak), riktigt kul! :) Nu ska jag se klart på filmen Herbie: Fulltankad som jag började titta på imorse till frukosten, hehe...Lorelai, Rory, Sookie, Lane...... är tillbaka i tv-rutan! De har börjat visa från första säsongen nu på helgen, på morgonen i kanal 5. Jag som älskar Gilmore girls är överlycklig! Men jag har funderat på om jag ska köpa boxen med alla säsonger eller om jag ska köpa säsongerna var för sig... Dagens i-lands problem, hehe. Tror nog jag ska köpa det så småningom i alla fall!

Nu: Städa!

One liFe ends, aNother beGins.


Stockholm i torsdags var riktigt kul, förutom bussresan dit som var otroligt tråkig(bussresan hem däremot var rätt okej, såg på film, så tiden gick fortare, hehe). Fick inte med mig hem så värst mycket. Men en James Dean(!!) t-shirt och en KIZZ t-shirt har flyttat in i min garderob i alla fall, hihi.

Valborg igår spenderades med några kompisar vid Nobels herrgård, kollade på brasan och sånt, sen åkte jag hem. Då kollade jag, min mamma och min bror på Avatar. Den filmen är helt underbar! Dock så somnade jag någon gång under filmen så jag ska se klart den nu, hehe, fast jag vet ju redan hur den slutar eftersom jag såg den i vintras på bio ;)

Jag gillar denna låt som är soundtrack till filmen; Leona Lewis - I See You, fin låt!

RSS 2.0