The book or the movie?


Har glömt att berätta vad jag tyckte om boken The last song. Skrev ju att jag skulle beställa hem den och det gjorde jag, läste ut den på några dagar när jag fick den. Den var lite annorlunda än filmen, men på ett bra sätt - boken var bättre! Så även om ni inte gillade filmen så kan ni faktiskt gilla boken, never judge a book by its movie.

something that makes me smile


Dear JohnSitter och tittar på Dear John som kom hem i brevlådan för ett par dagar sedan. Har sett den förut och så har jag ju läst boken, men det skadar ju inte att se den igen, hehe. Underbart mysig film! Men jag borde egentligen fokusera mer på svenska arbetet som jag gör nu vid sidan av filmtittandet. Ska skriva om vad en hjälte är för mig... Får se om jag kommer på något...

Soundtracket till filmen → Paperweight

Maja & Melker
Var hos pappa i fredags och i lördags(var tvungen att åka hem i lördags för jag hade introduktionskurs med körskolan från klockan 10 igår morse). I lördags åkte vi till farfar och Kaisa och hälsade på och så fick jag träffa Maja och Melker! Hade inte hunnit träffa Maja förens nu, hon är bara 6 månader och det märks, hehe. Varje gång man skulle fota Melker så kom hon smygande och skulle vara med, kolla bara på det näst sista fotot. Söta som socker är vad de är :)

Ps. Maja är den vita/svarta och Melker är den svarta Ds.

Who is Salt?Såg denna film på bio igår och jag kan verkligen rekommendera den! Trailern kan du se här och jag kan säga att om du gillar action, så gillar du denna film. Eller det gjorde i alla fall jag, hehe.

Handlingen: Salt är en CIA-agent som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt land. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot. Men vem är egentligen Salt? I rollerna ser man bl.a. Angelina Jolie och Liev Schreiber.

"A picture of Norma Jean, not Marilyn Monroe"Awake or dreaming
Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes it makes you love them more.Har tänkt att läsa boken The Last song av Nicholas Sparks (The Notebook, Dear John, A walk to remember) väldigt länge, men det har aldrig blivit av att jag köpt den. Men igår så kollade jag på filmen i alla fall and I liked it! Så jag ska strax beställa hem boken från adlibris sen får jag bara vänta på att den kommer hem i brevlådan...

RSS 2.0