Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1


Längtan till 19 november? Jaaaa!!!

Topp 5 | Favoritpar i TV-rutanLorelai & Luke - Gilmore girls. Han fanns alltid där för henne och Rory. Man väntade och väntade på att de skulle bli ett par. Hela Stars Hollow visste det, medan det tog fem säsonger för de själva att inse det. Sen kom den första kyssen!Rory & Jess - Gilmore girls. Från första gången de pratade med varandra hoppades jag på att de skulle bli ett par. Jess bryr sig inte mycket om någon eller något, förutom Rory. Rory är världens snällaste person. Han blir helt enkelt en bättre person med henne!Kris & Junior - Wildfire. Kanske en rätt så okänd serie för de flesta. Men jag satt varje helgmorgon och kolla på denna serie och älskade den. De är ihop och gör slut flera gånger, hon är ihop med hans bästa vän och han gifter sig nästan med en annan. Ändå så hoppas jag alltid på dem, för de är så rätt för varandra!Ross & Rachel - Friends. De var en del av varför man tittade på Vänner i tio säsonger. Monica och Chandler är ju också gulliga ihop, men Ross och Rachel är ändå lite roligare ihop! Trots missförstånden och det så visste man ändå att det skulle bli de till slut!Blair & Chuck - Gossip girl. Längtar till säsongspremiären 10 oktober. Hoppas på att de blir tillsammans igen, för de är ju så perfekta för varandra! Helt klart mitt favoritpar i serien!
...Självklart finns det andra par som jag gillar i serier(bl.a. Ryan & Marissa, Seth & Summer och Lucas & Peyton) men dessa får bli topp fem!


Alice in WonderlandAlice in Wonderland (Alice i underlandet). Har inte sett den ännu, så jag tänkte kanske kolla på den ikväll! Johnny Depp är ju med, så jag tror jag kommer gilla den :)

But I won't be living in one of your cages. Open your mind and understand. We were meant to be untamed.

Fredag, äntligen fredag! Så skönt med helg kan jag berätta. Snart kommer Anton hit så ska vi spela Halo Reach, som är såhääääääär bra om ni inte vet det!! Sen får vi se om det skulle bli filmkväll med några fler kompisar eller om det blir spela hela kvällen ;)

Gavin DeGraw - Untamed

Autumn


Picture, you're the queen of everything as far as the eye can see, under your command. I will be your guardian when all is crumbling. Steady your hand.

Har inte uppdaterat i veckan för jag har haft så mycket att göra med skolan helt enkelt. Är i alla fall hos pappa nu och jag ska stanna här till på söndag. Får se om jag går på stan imorgon och shoppar, shoppar, shoppar, hehe! Hoppas på att hitta lite höstkläder, behöver verkligen långärmade tröjor för jag har nästan bara t-shirts nu. Aja, nu ska jag kolla runt lite på en härlig sida med mycket härlig inredning och sen se på idol ;)

Never say never

Remember meKlart sevärd film kan jag säga! Såg den igår med min mamma och min moster. Jag tror att alla gillade den, annars gjorde i alla fall jag det. Ibland kan drama-filmer vara lite väl långtråkiga, men den här började bara lite segt, sen blev den bra. Här kan ni läsa handligen, dock på engelska. I rollerna ser man bland annat Robert Pattinson och Emilie de Ravin.

4 septemberIdag blev jag alltså 16 år, hehe! Var på stan med mamma och handlade upp en av mina presenter, mitt presentkort som jag fick på Bokia. Köpte promarkers som jag tänkt köpa ett tag, så nu kan jag börja teckna med de, hehe! Sen på eftermiddagen kom mormor och min moster och så blev det mer presenter och fika såklart. Fick fint väder också vilket det inte brukar vara då jag fyller, så det var ju riktigt kul! Det gjorde också så att det blev stjärnklart nu på kvällen så jag och min bror gick ut och kollade nyss och precis innan vi skulle gå in fick vi se några stjärnfall, hehe. Very fascinating! ;)

Lost and insecure. You found me, you found me. Lying on the floor. Surrounded, surrounded. Why’d you have to wait? Where were you? Where were you?Tomorrow's my birthday! :)


RSS 2.0