The sKy is bluE.


Glad påsk!


Helg och påsklov.

Ja, nu är det ett välförtjänat påsklov. I helgen har jag saker inplanerat, film-maraton med kompisar imorgon och träffa min kära faster Eija på söndag, men sen ska jag bara ta det lungt och gå runt i myskläder här hemma hela lovet(förutom när det är påskmiddag), härligt! Ska nu inviga lovet med att lägga mig i soffan och kolla på TV, hehe...

A wise man onCe said.


Today:

När jag var och handlade med mamma så följde några påskliljor(lite tidigt för det kanske, hehe) med hem. Nu står de och pryder mitt fönster så fint!

Solsken! Nästan klarblå himmel, bara några små fluffiga moln. En riktigt vårdag, om man bortser från att det blåser så mycket!

Hyrde filmen "The Town"(handlingen kan ni läsa här, jag tycker att den verkar riktigt bra) som jag ska senare, efter att jag har vårstädat rummet. Här ska allt damm bort!

James | Marilyn


SpriNg.Gick ut och tog lite snabba bilder när jag kom hem från skolan. Nu är det verkligen vår - härligt!

Min kväll:

Jag ska titta på avsnittet av The Vampire Diaries som visades i fredags på TV6Play, sen ska jag färga mammas hår och efter det ska jag plugga spanska, matte och psykologi och om jag hinner ska jag titta på filmen Taken som visas på TV4 ikväll, en riktigt bra film som jag rekommenderar att ni ser om ni ändå inte har något annat för er.

Outer spaCe.What's out there?

Just one pictuRe.Filmkväll står på mitt schema. Ha en bra kväll!

You don't get to 500 million friends without making a few enemies.Tittade på filmen The Social Network när jag kom hem från skolan idag. Den handlar om Facebook som många kanske vet, den handlar om uppkomsten och dem problem som sajten skapade (ni kan läsa mer om filmen här). Intressant film med bra skådespelare, den förtjänade sina tre oscars! Blir "gilla-knappen" för denna film, hehe.

RSS 2.0