24 juli.

Idag är det 5 månader kvar till julafton, hehe. Nej, jag ska inte börja prata om det när det är sommar! Filmen igår var lika bra som förra gången, men denna gång slapp jag huvudvärk så det var ett plus. Idag har jag inte gjort någonting knappt, förutom att ha bakat en chokladsockerkaka (intresseklubben antecknar). Ska strax packa, för imorgon åker vi upp till stugan och är där en vecka ungefär. Inget internet och ingen TV. Både bra och dåligt, men mest skönt att slippa allt sådant ibland (men jag tar i alla fall med mig laptopen så att jag kan kolla på film och serier om jag blir uttråkad, hehe). Ha det bra!

Eyecandy.


Chocolatemousse.

Kanske den godaste desserten som jag någonsin ätit? Eller i alla fall en av dem godaste! Mörk chokladmousse med smördegsbotten och ljumna hallon, huuuur gott som helst, men så är det ju så att jag älskar choklad också (och hallon!). Denna dessert åt jag igår när vi var ute och åt, it's to die for, hehe!

 

Ska titta på några avsnitt av Veronica Mars (ska sluta tjata om det snart) sen drar jag och Anton och kollar på Harry Potter - i 2D (läs: ingen huvudvärk)denna gång. Ha en bra kväll!


Mars, Mars, Mars

Min dag såg ut ungefär såhär: ett avsnitt av Veronica Mars följt av ännu ett avsnitt och efter det ännu ett avsnitt, glömde jag att nämna att jag kollade på Veronica Mars? Har kollat klart på första säsongen och väntar på att säsong 2 & 3 ska komma i brevlådan - helst imorgon, hehe!

 

Imorgon ska vi dock till min snälla moster, så Veronica Mars-maraton får det bli i helgen. Vi ska bli bjudna på middag på någon fin restaurang, mums! På lördag blir det ett uppehåll i Veronica Mars tittandet också, för då ska jag och titta på Harry Potter (igen) på bio med Anton. Ska komma ihåg att ta en huvudvärkstablett innan denna gång!


"You're a marshmallow, Veronica Mars"

Ska spendera min eftermiddag/kväll med att ligga och titta på Veronica Mars i sängen. Beställde första säsongen på DVD för bara 99:- (+ ingen frakt)på CDON och det kom igår - lucky me!


The Hunger Games | Poster

När jag ändå skrev om The Hunger Games igår kan jag ju visa teaser-postern till filmen. Kanske den coolaste någonsin, hehe? (Klicka på bilden för att se den riktiga, tog bort den för att ljudet var så jobbigt)


“Katniss, the girl who was on fire”

Tänkte ge en liten update om The Hunger Games som jag skrev om i detta inlägg att jag skulle läsa. Är just nu inne i andra boken (testar att läsa lite saktare än vad jag brukar läsa böcker denna gång, hihi) och jag kan säga att den här bokserien är nog den bästa bokserien jag någonsin läst, vilket säger ganska mycket om vad jag tycker! Ena stunden kan jag sitta och nästan gråta medan den andra stunden sitter jag och skrattar för mig själv, vilket jag gillar - boken ger många olika känslor. För er som inte vet så kommer den första boken ut som film nästa år. Behöver jag nämna att jag längtar?

Carolina Liar | Drown

Måste bara lägga upp låten Drown igen, nu när videon till den har kommit ut. Bra låt, bra band, bra video!


Take a sad song and make it better.

Blev så sugen att lyssna på The Beatles (det var ett tag sedan man lyssnade på dem)efter filmen igår så nu delar jag med mig av några låtar här!


NowheRe boY.

Nowhere boy handlar om John Lennons uppväxt, speciellt om hans relationer med sin mamma och sin moster men också om hur han kom att starta ett band. Bra skådespel och bra handling vilket gör filmen riktigt bra, inte konstigt att den fick flera priser i Storbritannien. En film att rekommendera om man gillar The Beatles men även om man inte gör det - se den!


10 years later.

Tänk att det var tio år sedan man först såg Harry öppna sitt brev från Hogwarts och att igår var det slut. Lite konstig känsla faktiskt (vilken filmnörd jag är, haha). Vad tyckte jag om den sista filmen då? Den levde verkligen upp till mina förväntningar, även om boken är snäppet bättre är filmen inte långt efter. Men jag måste säga att HP-filmerna är nog nästan dem enda filmerna som är nästan exakt lika bra som böckerna, och det är ovanligt! Ska beställa hela boxen med alla filmer sen när den sista släpps på DVD, hihi. Men jag rekommenderar er verkligen att se den på bio för det är lite coolare att se den på storskärm!


Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Vid denna tidpunkt (tidsinställt inlägg alltså) sitter jag och Rebecca och tittar (på bioreklamen förmodligen) på den absolut sista Harry Potter filmen på bio. Känns lite konstigt att det inte kommer att komma några fler, Harry Potter har ju liksom varit med mig i större delen av mitt liv, haha. Jag som inte brukar gråta till filmer kommer väl sitta i biografen och böla...


"Oh, come on down, we can’t drown in this water, it’s only gonna set us free. Come on now we can’t drown in this water. You’ve been praying for a remedy"


Bara ett litet tag kvar tills nya albumet kommer ut!


Göteborg


Några bilder från Gbg!

Kom hem från några dagar i Göteborg för några timmar sedan. Pappa, min bror och jag var på Maritiman, kollade på Ostindiefararen, strosade runt i Göteborg och på avenyn och shoppade och tog lite go-fika. Roligt var det och härligt väder hade vi!

Imorgon blir det Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 med Rebecca och efter det sova över hos henne, ska bli kul! Men nu ska jag packa upp kläder och det (har inte orkat göra det fören nu) och sen ska jag nog fortsätta läsa Catching Fire (andra boken i The Hunger Games-serien - som är asbra!).

Easy A


(Klicka på bilden för min favoritscen i filmen)

Såg denna film för några dagar sedan. Emma Stone är en favorit hos mig även fast jag inte har sett henne i så många filmer, men i dem hon är med i så är hon rolig! Easy A gav mig många skratt, den kanske inte är världens bästa film, men jag gillar den!

Super 8

Strax ska jag, pappa och brormin ta och gå och ta en fika och sedan ska vi kolla på filmen Super 8 (som förövrigt verkar vara jättebra, en film för dem som gillar sci-fi kan jag nog lova!) på bio. Ha en bra söndags-kväll!



9 juli

Igår kom pappa och hämtade mig och min bror, och vi ska vara här till nästa torsdag. Eller ja, från tisdag till torsdag ska vi vara nere i Göteborg och strosa runt, hihi. Ska bli kul!

Bara några dagar kvar nu till Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, förväntningarna är på topp! Trots att jag redan vet hur det slutar, eftersom jag har läst böckerna, är jag precis lika spänd inför filmen som alla som inte har läst, hehe. Dock ska jag inte gå på onsdag utan jag och Rebecca ska se den på fredag. (Lite ironiskt att precis när jag skriver det här så hör jag reklamen om filmen på TV i bakgrunden...)

Nej, nu ska jag ta och se några avsnitt av Supernatural i väntan på att pappa och brormin ska komma hem från gokarten, sedan ska vi nog bege oss till Mediamarkt och IKEA!

"If a man can bridge the gap between life and death ... I mean, if he can live on after his death, then maybe he was a great man" - James Byron Dean



Hurts, Gavin & Carolina Liar med flera.


Lite musik är aldrig fel! (Klicka på bilden för att komma till listan på spotify)

Lite bättre bild...

...på håret. Här ger bilden i stort sett håret rättvisa, även fast det är helt ofixat, hehe! PS. Bilden är tagen med mobilkameran på nya mobilen (Xperia Neo), älskar den verkligen för den tar riktigt bra bilder för att vara en mobilkamera! DS.


Före & Efter

Var och klippte mig hos Erica idag. Jag gav henne fria händer så jag har inte så jättelångt hår längre (som ni kanske ser på bilderna, var lite mörkt när jag tog efter-bilderna, så syns inte så jättebra men jag kanske tar en bild när det är ljusare imorgon), men jag är supernöjd för håret känns mycket, mycket fräschare nu! Som Erica sa det: det är mer en frisyr nu, hehe.

3 juli

Har varit hos min moster, som fyller år idag, och fikat med tårta och kaffe! Hade till och med klänning på mig, som ni ser på bilden till vänster kanske, så trivs jag inte så jättebra i klänning, hehe. Men jag har faktiskt haft på mig det två gånger (än sålänge) i sommar, två tummar upp till mig själv!

Nu skulle jag egentligen sitta i soffan och kolla på Metallica som visas live från Ullevi (skulle vara rätt så härligt att vara där nu!), men jag är så trött så jag ska ta och titta på det imorgon istället med brormin - tur att man kan spela in på digitalboxen! Visste ni förresten att det finns ett Monopol (ett spel för den som inte vet) med Metallica? Vore en kul present att ge till pappa, haha!

Första gången på lovet som jag lägger mig och sover innan tolv, men det kommer säkert sluta med att jag somnar med boken på magen först om några timmar, hehe...

The Hunger Games

Beställde hem dessa böcker (The Hunger Games trilogin) nyss, har tänkt att göra det ett tag och tänkte att eh, nu beställer jag! Handling kan ni läsa här. Tycker att de verkar riktigt bra, helt i min stil! Förhoppningsvis hinner de komma innan jag åker till pappa på fredag, så jag har något att läsa där, för jag har snart läst ut de House of Night-böckerna som finns för tillfället, hehe...

RSS 2.0