"If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind"

En bra sak - Videon till Not over you har kommit!
En dålig sak - Albumet Sweeter kommer inte ut fören 6 september (det skulle komma ut 9 augusti)...

Johan Falk.


Nu ska jag mysa ner mig i sängen, med fläkten på högvarv och ett glas med isvatten eftersom det är så jädrans vaaaaarmt, och kolla på Johan Falk - blev så himla sugen när det var på TV:n igår.

Midsommar och sånt.

Åkte upp till mormor och morfars sommarstuga tillsammans med min mamma och bror i torsdags och firade midsommar där. Tyvärr var midsommaraftonen regnig, men i lördags och igår var det i alla fall lite sol.

Härligt det är att komma ifrån allt ibland - där uppe har vi nämligen ingen tv och inget internet. Min mobil som jag skrev om här hämtade jag förresten ut innan vi åkte i torsdags, så den har jag suttit och pillat med i stugan, hehe. Känns lite ovant när man ska skriva sms, men jag börjar bli van!

Vi åkte hem igår och denna vecka vet jag inte vad som händer, bara ta't lungt tror jag, är ju trots allt sommarlov så då behöver man inte göra så mycket! Nu ska jag knäppa på någon film i detta halvtråkiga väder (sol/molnigt/sol/molnigt/sol/molnigt), kanske tar The Switch? Den är ju lite smårolig.

Eyecandy.Etsy.

En av mina favoritsidor på internet. Finns hur mycket fina prylar som helst plus att det mesta är handgjort, kan inte bli mycket bättre. Dagboken med spets på och halsbandet med en kamera är favoriter hos mig. Behöver jag säga något mer än att ni borde klicka in på Etsy?


JuSt goNna' run.


Nu ska jag möta upp min goda vän Anton för en springtur i det inte så roliga vädret. Två gånger på en vecka - bra Lisa! Kommer förhoppningsvis att bli en vana att springa åtminstone en gång i veckan hoppas jag. Kommer att bli värsta atleten, hehe ;)

Strawberries


Det absolut bästa med den svenska sommaren är nog ändå våra jorgubbar, så himla goda är de!


A wise man once said:

"When a man is tired of London he is tired of life;
for there is in London all that life can afford"

- Samuel Johnson

LET'S GO ON A ROADTRIP.

Något att drömma om (och förhoppningsvis förverkliga någon gång i livet) - en roadtrip genom USA. New York, San Fransisco, Grand Canyon, Niagara Falls, Miami, LA och Texas är bara att nämna några städer och platser att se. Vem vet, man kanske hittar ett eget litet smultronställe där borta över Atlanten?

A trip down Memory Lane.

I need a lawyer just to talk
Cause they're tellin' you what to say
They wish they had what we have
And its jealousy that's in the way.
Cause I can't sit round
And watch them build a case
Cause there's no savin' us now
I'm just doing this to clear my name


Lite nostalgi-musik, lyssnade på McFly jättemycket när jag var mindre (dock är denna låt ny).

Soon to be mine...

Förhoppningsvis kommer denna bli min nya mobil - Sony Ericsson Xperia Neo. Hade först tänkt mig Xperia Arc, men jag tycker att den är lite för dyr, men denna var billigare och ungefär lika bra. Väntar bara på att den sista betalningen på abonnemanget på min gamla mobil ska komma... sen ska jag beställa hem denna.

It all ends July 13

Igår var det bara en månad kvar tills Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2, den allra sista filmen i HP-serien, kommer på bio. Längtan? Såklart, hihi!

Lång tid kvar...

...till säsong 3 av The Vampire Diaries. Inte fören i höst/vinter är det tillbaka... Tror faktiskt att jag ska knäppa på några avsnitt av säsong 1 + lite jordgubbar till det. Det märks att det är sommarlov när man kan ha serie-maraton en vardag, hehe!

The Blind Side

Otroligt sevärd film - två tummar upp! Bra skådespel (speciellt av Sandra Bullock)och bra story. Här kan ni läsa handlingen, som förövrigt är baserad på en sann historia om Michael Oher.


Astronaut!

Och med denna bild tänkte jag bara säga att säsong fem av den bästa serien är påväg hem till min brevlåda. Om jag kommer ha ett maraton med Supernatural nästa vecka? Hell yes!


Tangled

Hyrde filmen Tangled förut och kollade klart på den för en stund sedan. Man blir aldrig för gammal för disney, hehe. Detta är en film jag varmt rekommenderar för dem med barnasinnet kvar, blev en hel del skratt! Min favoritfigur i filmen var den söta och tuffa kameleonten, haha.

Studenten 10 juni 2011


Lite bilder från min brors studenten!

Min bror gick alltså ut trean på gymnasiet idag (linjen datateknik). Släkten var där och grattade honom, inklusive mig själv såklart. Han fick ett stipendium av skolan för sina bra betyg så nu är jag självklart en stolt syster, hehe!

Bara två år kvar tills det är jag som kommer åka på flak och skrika mig hes (jag hoppas verkligen att jag låter bli att göra det, kommer låta som en häxa efteråt, hehe)... Kanske ska skriva att det nu är sommarlov också - ett välförtjänat sådant!!

Check, check, check

Flygbiljetter till London - Check!
Hotell i London - Check!
Biljetter till Katy Perry - Check!

Allt som fattas nu är att det ska vara den 14 oktober, för då bär det av!

Some videos from The Best.

Åhh, jag längtar så till det nya albumet så jag delar med mig lite av hans "gamla" låtar!!!


The Rose.MTV Movie Awards | 2011

Är ju ledig imorgon, så gissa vem som ska upp vid klockan tre och kolla på MTV Movie Awards, hehe? Håller tummarna för att bland annat The Social Network vinner lite priser och att Tom Hardy (Inception) vinner pris för "Best Line From A Movie".


Update: Blev ett The Twilight Saga Movie Awards (i år igen), hehe!


Har spenderat dagen med...


...världens bästa Rebecca! Vi tog några foton, dessvärre kunde vi inte se normala ut på något av fotona, hehe...

Pretty Little Liars


Har börjat kolla på serien Pretty Little Liars. Vet inte riktigt än vad jag tycker om serien, har bara kollat på två avsnitt och det har inte hänt så jättemycket ännu, men det kanske händer mer efter några avsnitt. Om inte annat så är det i alla fall bra tidsfördriv! Handlingen kan ni läsa här.

Then we've just defied destiny.

And then we saw our paths diverge... and i guess i felt okay about it.
Until you got with another man, and then I couldn't understand
why it bothered me so, no we didn't die we just never had a chance to grow.


Bra låt!

House of night

Det här får bli min sommarläsning - House of Night serien. Finns än så länge 8 stycken böcker i serien, så de borde ju räcka över sommaren, hehe. Om jag inte läser i den takten jag läste den första vill säga (köpte den igår och läste ut den igår kväll för den var så bra)... Men om jag läser extremt sakta så ska det nog gå, hehe!

Update: Serien började bra, sedan spårade den ur och blev sämre och sämre. Har kvar några i bokhyllan som jag inte läst ännu, men jag kommer nog inte att göra det heller. Nej, satsa på någon annan bokserie om vampyrer om du precis som jag gillar det övernaturliga, denna är inte värd tiden!

Rolling in the deep.


Klicka på bilden för att höra Glees cover av Adeles Rolling in the deep!

Birthday girl.


(Bara) 124 dagar kvar...Ahhh... det är så långt kvar till 4 oktober då Silence kommer ut (tredje boken i Hush, Hush serien). Hur ska jag klara mig, hehe?

RSS 2.0