Ny hårfärg.

Har gått och blivit blond, hehe. Bilden ger inte färgen rättvisa, för det är ganska mycket blondare i verkligheten, men färgen är i alla fall sandblont med skiftningar i mörkare toner. Nöjd som vanligt när jag färgar (och klipper) hos min frisör, Erika!


Lilac.Doftar ljuvligt i mitt rum! :)

How did you survive the Titanic?


The perfect Patch!Kollade på 90210 förut och kom på att Matt Lanter skulle vara den perfekta killen (han får bara färga håret lite mörkare först, hehe) att spela Patch (en av huvudkaraktärerna i Hush, Hush serien) om man skulle göra en film på Hush, Hush serien, böckerna jag berättade om i detta inlägg. Sinnesjukt att han ser nästan exakt ut så som man tänker sig Patch, eller i alla fall jag...

Puttin' on the make-up.


Sitter och tecknar...

...framsidan till min klass engelskadikter som vi håller på och skriver. Får hoppas att det blir bra!

Hush, Hush & Crescendo by Becca FitzpatrickJag vet inte varför, men jag gillar det övernaturliga både på film och i böcker. Änglar, hybrider, demoner, vampyrer - you name it! Förra veckan beställde jag hem Hush, Hush, som handlar om änglar, eller ja, fallna änglar för att vara specifik. Läste ut boken på en dag, så bra var den, hehe! Vad kan jag säga, I'm a sucker for the supernatural. Beställde genast hem uppföljaren Crescendo som kom i brevlådan igår. Om jag har läst klart den? Klart jag har, hehe! Nu får jag bara vänta med spänning tills uppföljaren Silence kommer ut...

The Capital of Sweden.


Som jag skrev i det förra inlägget så var jag, min bror och min pappa alltså i Stockholm i helgen. Vi var på det Tekniska muséet, vi gick runt i Gamla stan och vi var på bio (blev den nya Pirates of the Carribean filmen, som jag förövrigt tyckte var riktigt bra!)bland annat.

Update.

Dålig uppdatering på sistone på grund av skolan. Har haft väldigt mycket att göra, men lägger upp lite bilder från helgen lite senare, var i Stockholm med pappa och brormin, så tog några bilder i alla fall!


Äntligen är du (snart) tillbaka...


...med ett nytt album, Gavin. Det har dröjt alldeles för länge! Sålänge får jag hålla till godo med den nya singeln (Länk) och alla andra toppenbra låtar som han gjort tills den 9 augusti för då kommer det nya albumet ut! Can't wait!

simply a beautiful place.Tänk vad härligt att spontant hoppa på första bästa planet till Irland. Men tyvärr har man inte lyxen att kunna göra det... I alla fall är det en vacker plats som jag definitivt har (läs: högt) på min lista över platser jag vill besöka - Amazing!

(går)dagens funderingar.

Hur kunde Italien komma tvåa i ESC? Höhö, jag satt och skrattade nästan konstant när han sjöng, lät ju som att han ströp en gås... En annan fundering jag har är hur man kan göra så många otroligt dåliga låtar och ha på sig så otroligt konstiga kläder, för att bara nämna två; Irland (hur mycket hårsprej användes? och vad är det för konstiga röda jackor/kavajer/tröjliknande saker de har på sig? och vem sjunger om läppstift?) & Moldavien (låter som att de sjunger om souvlaki!!! och vad har de på huvudet?). En sista fundering är varför jag ens tittade på ESC som jag hatar....

Black & WhiteBästa köpet jag gjort - min systemkamera! :)

You're my wonderwall.

Backbeat the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now


Cover av Ryan Adams, lovely!

Här har det bakats cupcakes!Min mormor fyllde år i onsdags (grattis till henne!) så vi var iväg och firade henne idag. Igår så ställde jag mig därför och bakade chokladmuffins som jag kunde ta med och idag gjorde jag vaniljfrostingen som det skulle vara på dem. Underbart goda blev de!

"We were born and raised in a summer haze. Bound by the surprise of our glory days"


Goose bumps!

Helgen som gått:Har varit hos pappa hela helgen, och i lördags var vi och hälsade på farfar och Kaisa. Träffade även de två små pussgurkorna Maja och Melker där. Sedan på kvällen så gick vi förbi slottet i Örebro och kollade på majbrasan. Vi bokade flygbiljetter till London också, som vi ska till i oktober. Rebecca och jag ska ju se Katy Perry som har konsert där då. Kvar att fixa är bara hotell och biljetter till konserten.


RSS 2.0