31 maj.

Hade det sista provet för terminen idag (har bara en liten inlämning kvar + en redovisning). Nu närmar sig sommarlovet med stormsteg! Igår var jag hos Erica och klippte av en liten bit på håret + gjorde slingor (kan lägga upp bild imorgon), blev riktigt nöjd. Eftermiddagarna denna vecka har spenderats framför The Vampire Diaries (förutom när jag pluggat) och varför bryta trenden? Eftermiddagen idag har också spenderats framför det! Har bara några avsnitt kvar på säsong 3 nu...

Falling from cloud nine.


28 maj.

Minimaran (ca. 1 mil) för detta år är avklarad. Efter halva var det motvind och det började regna lite dessutom. Men det var bättre än förra året då det var gassande sol (jättevarmt) och vindstilla! Kom hem för ungefär en timme sedan, måste ha sett konstig ut när jag gick från bussen, småhaltade väl fram (kan meddela att mina fötter är döda). När jag kom hem (eller ja, efter en dusch) tog jag glass och cola (välförtjänat) och lade mig i sängen och kolla på The Vampire Diaries och det ska jag fortsätta göra tills mamma kommer hem, då ska jag färga hennes hår. Hur ska jag orka, haha?

27 maj.

Igår kom min moster hit. Vi grillade och sedan myste jag, min mamma och min moster framför ESC med glass och godis. I år var jag faktiskt intresserad av hur det skulle gå för Sverige (gillade för en gång skull låten vi skickade), satt till och med och var nervös när man fick veta vad länderna gav för poäng. Men sedan som Anton sms:ade "Vi kommer vinna, vi kommer vinna!" och det gjorde vi ju!

Har tagit det lugnt hela förmiddagen i princip, men nu sitter jag med lite skolarbeten (powerpoints till några redovisningar som vi ska ha i veckan ). Sedan ska jag nog hjälpa till lite här hemma med gräsklippning, om jag orkar vill säga. Förresten, ikväll börjar Kanal 5 visa sista säsongen av One Tree Hill (jag har inte kollat på några säsonger, men den sista vill jag se), så då sitter jag bänkad!

25 maj.

Sitter för närvarande i mitt rum och dör av värmen, det är cirka 30 grader inne och ungefär samma ute (jag tror jag sover i källaren inatt, där är det i alla fall svalt, haha). Håller på att kolla på TVD, blev inte så många avsnitt senast så jag har flera avsnitt kvar på säsong 3 att se. Ska ta lite glass och fortsätta glo på The Vampire Diaries! Sedan blir det New Girl på tv:n (har börjat kolla på ännu en serie, började följa den för några veckor sedan på TV4), gillar Zooey Deschanel.

23 maj.

Det sista nationella provet för tvåan är avklarat. Hade matte-NP imorse, kanske inte gick nå vidare, men himla skönt att fått det gjort! Nu är det bara några inlämningar och något prov kvar denna termin och imorgon är det exakt två veckor kvar till sommarlov (i mitt huvud har jag nog redan tagit sommarlov dock, haha)!

20 maj.

Såhär har min helg sett ut i Instagram: fika, fika och sprungit bort fikat. Med lite fler ord såg helgen ut såhär: brormin och jag åkte till pappa igår (blev en kort visit, men lika bra för det), vi tog en fika (bakelsen med jordgubbar var himmelsk) på stan, vi hyrde film (Arne Dahl: Upp till toppen av berget), idag åkte pappa och jag och shoppade lite, vi tog en latte på Espresso House, åkte hem till pappa och kollade på TV, åt pizza, åkte hem, pluggade lite engelska och tog en springtur med Anton. Nu blir det en dusch och sedan lite matte-plugg!


When you go through the valley.


18 maj.

Har varit ledig både igår och idag och har inte gjort någonting (eller ja, jag har tagit lång sovmorgon både igår och idag och slappat framför TV:n, men det räknas nog som ingenting). Men det är också skönt ibland, att inte behöva göra någonting! Har inte skrivit om The Vampire Diaries på en väldigt lång tid som ni kanske har märkt (i alla fall ni som också kollar på det) - anledningen är att jag inte har kollat på det (har glömt bort att kolla då jag måste kolla på Internet). Så ikväll ska jag ha ett TVD-maraton och dricka Cola och äta godis, det är ju ändå fredag.

Bloggare som bloggar från utlandet.

Tänkte tipsa er om två bloggar som jag brukar läsa. Det är två svenskar (som inte har någon anknytning så vitt jag vet) som bloggar från utlandet (USA) och som får mig att längta (och ibland inte) efter att flytta utomlands. Förutom att de bloggar utomlands så är det två underhållande bloggar också!

14 maj.

Geografi-uppsatsen är klar! Det får mig till och med att bli glad även fast spanska-provet jag hade i dag gick åt pipsvängen. Mina vänner fick mig dock (över Skype) på rätt så bra humör efter provet. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på Easy A, den filmen får mig nog på ännu bättre humör!

Thrilld_115383_large

12 maj.

Plugg hela helgen. Sitter med geografi-uppsatsen som är så tråkig att den aldrig blir klar. Som tur är så blir det väl lite kompensation för plugg denna helg nästa vecka, då blir det långhelg (lediga från skolan torsdag och fredag). Nej, tillbaka till pluggandet.

Cute.

Jag ♥ GIF-bilder


I've got a story and I'm trying to tell it right.


Miscellaneous.

Lite blandade bilder från Kroatien & Kreta, tror inte att jag har visat dem förut. Har suttit och rensat lite bland mina bilder och så kom jag över dessa. Det skulle vara väldigt skönt att vara på varmare breddgrader just nu! Bilderna på mig bjuder jag på, tror att jag är 11 år på den första, 12 år på den sista och 13 år på den mittersta. På den första bilden har jag dessutom min naturliga hårfärg, det var längesedan jag såg den. Åh, vilka flashbacks de här bilderna ger mig!

8 maj.

Igår hade jag två nationella prov (engelska och spanska muntliga) och imorgon har jag två till (läs- och hörförståelse i engelska). Nästa vecka väntar fler nationella prov och geografi-uppsatsen ska vara inlämnad. Jag gillar verkligen inte skolan just nu. Nej, nu avslutar jag detta tråkiga inlägg med att ge er länken till ett gulligt youtube-klipp (djur-älskare som jag är satt jag hela klippet och sa aaw).

6 maj.

Har suttit och letat information till en uppsats om Medelhavet och Mississippifloden i några timmar. Sedan eftersom det är söndag har jag slappat framför TV:n också. Men ska väl återvända till pluggandet med lite spanska-plugg. Förresten så är jag jättesugen på vatten men det är något fel på vattnet här i stan (lite ironiskt med tanke på vad uppsatsen handlar om) så man måste koka det innan man dricker och jag väntar på att det ska bli kallt. Nu har man dock anledning till att vara onyttig och dricka en Cola eller något, haha. Man får se det från den ljusa sidan!

3 maj.

Hade teckenspråksprov idag, blev inspelad då man tecknade en text - inte roligt. Har ett prov kvar för veckan, ett engelska nationellt prov imorgon (uppsats). Men jag tror det går bra, känner mig rätt säker på engelskan. Imorgon åker jag till pappa och stannar bara där till lördag, då blir det att åka raka vägen hem till mormor och morfar. Ska fira mormor som fyller år imorgon. Fullspäckad helg alltså, för söndagen går åt till en massa plugg (slutet på terminen betyder mycket inlämningar och nationella prov). Kan bli lite dåligt med uppdatering!

Första maj.

Har suttit ute på altanen och pluggat geografi och pratat med Anton på Skype.

Har fotograferat lite blommor, det känns som sommar ute men det fanns bara vårblommor att fotografera.

Har grillat både kött och marshmallows - underbart gott!

RSS 2.0