27 april.

Söndagen är snart slut. Helgen är snart slut. Kan inte helgerna gå lite långsammare, tack. Har förutom att mest tagit det lugnt idag också tagit en runda på stan (blev ett par jeans rikare). Hann med en fika också, två gånger på en helg, onyttig var ordet. Sedan vid sex-snåret bar det hem till småstan igen. Tänkte avrunda denna söndag-kväll med några avsnitt av Gilmore Girls (köpte boxen med alla säsongerna för någon vecka sedan, så nu kan jag se det när jag vill).
 
Förresten, vi såg en himla bra film igårkväll som jag tänkte tipsa er om. Lone Survivor heter den - om jag kommer ihåg så skriver jag en recension av den till veckan.

26 april.

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni har en underbar helg. Sitter med min laptop framför mig med utsikt från fönstret över storstan i det fina vårvädret utanför, är nämligen hos pappa den här helgen. Tidigare idag tog vi (jag, pappa och min bror) en promenad genom stan och bort till Naturens Hus för en fika i det alldeles perfekta vädret. Och efter en promenad tillbaka sitter jag här (okej, vi kom hem för typ en och en halv timme sedan). Imorgon blir det en runda på stan för lite shopping, får se om jag hittar någonting somrigt (eller någonting som kanske är lite färglatt åtminstone).
 
Fika (med fejk-cola) och en selfie (behövs ju ibland).

21 april.

Åh, vilken härlig dag det har varit. Så varmt att man kan gå utan jacka och inte frysa alls och solen bara sken, sken och sken. Det har varit en sådan där dag som inte verkar tar slut, men utan att man har långtråkigt - perfekt. Har inte gjort någonting speciellt sådär, men ibland får man bara njuta av nuet och de små sakerna!
 
Just nu har jag på en hyllningskonsert till The Beatles som visades på SVT2 i lördags, gick i repris igår så jag spelade in den (såg bara halva i lördags). Åh, vad den får mig att sakna Liverpool och en massa personer. Kan inte förstå att det var flera månader sedan jag åkte därifrån...

Vårigt.

Några bilder från igår när solen höll på att gå ner. Så vårigt!

20 april.

Har ringt så få nu i helgen och man har varit så sugen på att kompa (de kom till och med och frågade om man ville det), men nej, extra betalt = härda ut. Nu är jobbet i alla fall avklarat för denna vecka. Igår firade vi påsk med påsklunch tillsammans med mormor & morfar efter att jag jobbat klart. Idag har jag inte gjort mycket alls efter jobbet, blev sittande och tittade klart på Sagan om Konungens Återkomst (och eftersom den är så lång så är det typ det enda jag gjort). Ska ta och njuta av det fina vädret lite och läsa en bok ute på altan! Åh, våren...
 

The opposite of love's indifference.


17 april.

Kan ju börja med att önska er, mina fina läsare, en glad påsk! Har varit ledig idag och hunnit med lite läsning, städning och även tittat på ett par filmer. Är ledig imorgon också, men sedan jobbar jag helgen (extra betalt som tur är) fast är ledig på måndag igen. Fick påskägget fyllt med godis av mamma snäll som hon är, trots att jag sa att det inte behövdes något. Hörde på nyheterna imorse att vi svenskar äter mest godis runt påsk... ehrm... kanske det kanske.

13 april.

Här sitter jag nyduschad (och trött) och tänkte att jag kunde skriva ett snabbt inlägg här innan jag ska se på film. Helgen har gått fort som vanligt. Var på inflyttningsfest igår hos en vän och idag har jag inte gjort mycket alls (vilket har varit skönt). Blev sittande och tittade på The Parent Trap förut - hur många gånger har man inte sett den liksom när man var liten? Har tagit många tittar innan jag förstod vad det var som Hallie och Annie doppade i jordnötssmöret (Oreos var det tydligen, trodde att det var lakrits - ni vet en sådan där lakritsrulle med en godispärla i mitten) i scenen när de tvingas dela stuga på lägret. Nog om det, nu ska jag se på The Hobbit - The Desolation of Smaug tillsammans med mamma som inte sett den.

I saw flames from the side of the stage.

Från hans kommande album X. Kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte trots att jag lyssnat på den flera gånger sedan den släpptes tidigare i veckan.

11 april.

Borde väl döpa om bloggen till Lisas Veckoblogg eller någonting, glömmer ju alltid bort att skriva nu för tiden. Den här veckan har varit såååå seg, jobbade inte jättesent (till 17:45) så vet inte riktigt varför. Fick avsluta jobbveckan med en jätteotrevlig kund också, alltid lika roligt... Helgen kunde inte komma fort nog! Nu ska jag knäppa på en film (läs: somna i soffan) och njuta av ledighet.

6 april.

Veckan lider mot sitt slut. Sedan vi sist hördes av har jag bakat bröd (som blev himmelska om jag får säga det själv), bakat cheesecakemuffins, jobbat två pass och tittat på Wreck It-Ralph (känner mig som ett barn igen när jag tittar på Disney, en rolig film förövrigt) bland annat. Nu har jag tänkt att se på någon film slumpad film på Netflix, dricka cola och äta wienerbröd (förtjänas efter att ha jobbat helg!) - laddar upp mig för en ny jobbvecka (jobbar inte helgen + ledig på torsdag denna gång).
 
Made by låtsasbagaren Lisa.

3 april.

Hallå på er! Är inte ofta jag skriver mitt i veckorna längre. Har varit ledig idag och är det imorgon också, men jobbar i helgen igen (dock bara 5 timmars-pass). Igår kändes det som en fredag för mig, bara för att jag får som en helg nu innan helgen (man blir helt dagvill ju). Har nästan bara gått runt i myskläder hela dagen och tittat på några avsnitt av olika serier och läst lite, med undantag att ha åkt iväg och handlat lite. Köpte med daim-strut, då märks det att det är vår på riktigt när man börjar köpa sådant (och när man kan ha altandörren öppen och det inte blir kallt)!

Nejmen, det är ju vi!

Maria hade sett den nya broschyren för LSE (engelsk-skolan jag gick på i Liverpool) och där på en sida hade de en bild på oss (jag, Maria och Pascal). Den här bilden var faktiskt på två sidor till och med, men på den andra var den en miniatyr. De valde ju en himla vacker när jag har skrattanfall, haha....

RSS 2.0