29 juni.

Veckan lider mot sitt slut. Har jobbat hela veckan förutom i fredags, som tur var så har det varit lugnt nu i helgen (har ringt på som bara den tidigare i veckan). Förutom jobb har det inte hänt mycket annat. Har läst en bok (snabblästa Livet efter dig av Jojo Moyes, som fick mig att storböla på slutet - notera: läste den på svenska även fast originalet är på engelska, kändes extremt konstigt), tagit en liten tur på stan i fredags, "catchat up" på några serier och svängt ihop en jordgubbssmulpaj för en liten stund sedan. Den sistnämnda ska jag ta en bit av med lite vaniljsås och slå på en film.

Let's talk about True Blood.

Så har den allra sista säsongen (säsong 7) av True Blood dragit igång för någon vecka sedan. Säsongspremiären var bra, men lite av en besvikelse ändå. Hände inte lika mycket som det brukar göra kändes det som. Det var inte så bra som man hade velat att det skulle vara när man väntat så länge på det, om man säger så. Hoppas på mer resten av säsongen!
 
Det hände några saker som man ändå blev lite chockad av. Tänker inte skriva exakt vad, för jag vill inte råka spoila för den som inte sett det första avsnittet. Eller ja, lite kan jag väl spoila då, så den som inte vill veta - sluta läs här.
 
Den som dör i början av avsnittet - var så inte beredd på det. På något sett blev jag ändå inte så berörd av det, kanske för att det inte var en favoritkaraktär för mig, men ändå, inget jag trodde skulle hända. Sedan undrar man ju såklart - var är Erik? Vill veta! True Blood utan Northman, nja, sådär va. Behövs ju lite svenskt i serien.

Throwback Thursday.

Två av mina födelsedagar. Sex år och åtta år. Vilken poserare jag var (det är jag väl fortfarande ibland). Kan knappt förstå att jag snart fyller tjugo år. Jag känner mig inte som tjugo, fast jag känner mig nog inte äldre eller yngre heller. Jag känner mig som en okänd siffra, en blandning av alla möjliga åldrar.

Midsommarhelgen.

Bild 1: Så jag såg ut 95% av tiden. Bild 2: Så jag såg ut i ungefär en timme, med min randiga klänning på mig och lockigt hår (innan jag bytte om till mjukiströjan igen då det var så himla kallt, burr)
 
Trots att det bara var tretton grader (och höll på att frysa ihjäl när jag fotades ute), var jag glad ändå som ni kan se på midsommarafton.
 
Tog en sväng upp på ett berg som ligger i närheten också och kollade på utsikten. Påväg tillbaka såg vi en vit älg som finns i området, tyvärr fastnade den inte på bild då.
 
Sedan på kvällen kom han dock förbi och vi hann knäppa några foton på honom. Sedan traskade han vidare. Av alla år jag varit uppe i sommarstugan är detta första gången jag ser den, den vita älgen, som är lite av en legend där uppe i värmländska skogarna.
 
Har haft en så härlig helg, som jag önskar inte skulle ta slut, en helg som man bara kunde ta det lugnt, läsa en bok och andas. Snart är det tillbaka till verkligheten dock.

19 juni.

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg till er, så ni inte undrar vart jag tagit vägen (okej, brukar väl dröja mellan inläggen nuförtiden ändå). Jobbar till kvart över åtta idag och sedan så ska jag bara hem en kort stund och efter det åker mamma, brormin och jag upp till sommarstugan där vi ska fira midsommarhelgen. Där uppe: inget internet och knappt någon täckning på mobilen = ingen kontakt med cyberspace. Hörs nästa vecka, med inlägg med bilder i också.

As the skyline splits in two.

Ed Sheeran +  The Fault In Our Stars = sant!

Nyklippt.

Sommarfräscht och ½ dm kortare hår. Tillbaka till min frisyr igen (lång page), som varit för långt nu ett tag.

14 juni.

Kan säga att det var underbart att få åka hem från jobbet när jag slutade igår, har ringt på så otroligt mycket de senaste dagarna så man har knappt haft en lugn stund. Dessutom är det en jobbfri helg för mig (nästa helg också, när det är midsommar, så då åker vi upp till sommarstugan).
 
Var en stund på stan med mamma och brormin på förmiddagen, där det bland annat följde med ett par sandaler hem (ser kanske inte så roliga ut på bild, men de är så fina tillsammans med färglada tånaglar på sommaren) som jag funderat på att införskaffa sedan förra året när jag först såg de här. Nu såg jag dem i butik, så jag provade dem och de satt så bra så det fick bli ett köp (äntligen).
 
Annars har det inte gjorts mycket mer idag än film-tittande, jordgubbs-ätande och annat som inte kräver allt för mycket energi. Ja, det är helg helt enkelt.

11 juni.

Veckan började med strålande väder, sedan idag när jag är ledig, så är det jättetråkigt väder istället. Hitills på min lediga dag har jag tagit en liten sovmorgon, tittat på några dokumentärer och klickat hem några klädesplagg från nätbutiker. Min favoritbloggerska har ju släppt en liten kollektion tillsammans med JC och jag älskade t-shirten som var där så den är ett av plaggen som jag väntar på ska landa i min brevlåda. Om ett par timmar kommer Anton och så ska vi svänga förbi och hämta upp Stefan för en fika på stan, sedan om det inte regnar ska vi nog titta på alla fina studenter som ska på balen också.

8 juni.

Såhär har största delen av min vecka sett ut. Jobb, jobb, jobb. Jobbat alla dagar förutom på nationaldagen (i fredag alltså, för den som inte vet när den dagen var), men idag fick jag kompa hem tidigare vilket var perfekt när det ändå var så fint sommarväder ute, då vill man ju inte sitta inne på jobbet. Nu: ta vara på (kolla på Gilmore Girls) de få timmarna som är kvar denna vecka.

Ett år sedan.

Fina minnen ♥ Tiden går allt för snabbt...

Helgen.

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft! Jag har spenderat helgen hemma hos pappa, åkte dit efter jobbet i fredags. Vi har bland annat hunnit med shopping och fika, ätit svenska jordgubbar för första gången det här året och film-tittande både hemma och på bio (var och såg X-men: Days of Future Past). Efter bion, som vi var på i eftermiddags, hann vi med en minut tillgodo innan de stängde fram till IKEA där jag skulle hinna köpa denna (som jag ska ha på min balkong), medan jag stod och betalade hördes "varuhuset har nu stängt". Sista minuten kan man verkligen kalla det.
 

RSS 2.0