Hejdå, lisaasvarld!

Nu ska ni få veta det som jag inte sa i förra inlägget (som var för flera veckor sedan). Efter att ha varit så upptagen med plugg och fixandet av ett företags hemsida har jag inte haft tiden att fixa det som jag velat göra ett tag, men nu så: jag har skapat en ny blogg (som inte riktigt är heeelt klar, men jag kunde inte vänta längre med att välkomna er dit). En blogg utan reklam och där jag äger domänen själv. Ni finner mig numera under lisasvarld.se (inte två a:n längre, utan bara ett). Tyvärr kan jag inte flytta med mig inläggen dit, men denna blogg kommer fortfarande ligga uppe så mitt arkiv ligger kvar här.
 
Nya bloggen
↓↓↓
www.lisasvarld.se

Ett, två, tre.

 
Hej på er! Uppdateringen är sämst, jag vet. Det kommer bli lite förändring med bloggen inom en snar framtid, men ni får veta mer när det gäller. Nu blev ni sugna på att veta vad jag pratar om va? Men jag tar det inte nu. Det får vara lite mystik över det hela så länge.
 
Mitt liv sedan sist i korta drag: plugg såklart (hade en hemtenta häromveckan som verkligen testade mitt tålamod), fikor på stan istället för att gå på föreläsningar (ibland är det okej), umgåtts med vänner, läst bra böcker (tips: Never Stop Falling, Archer's Voice och He Will Be My Ruin), drömt mig bort till utlandet, börjat en ny kurs på universitetet som handlar om censur i film och som är väldigt intressant (vi såg dock en del av filmen Natural Born Killers och alltså den kunde jag levt utan att ha sett, så dålig...), börjat sett om på säsong ett av Outlander för att det finns på Netflix nu (säsong 2 börjar denna vecka på Starz - så hör jag inte av mig så är det för att jag är i en Outlander-bubbla), kollat på säsong två av Daredevil tillsammans med min bror (OBS! vi har inte sett alla avsnitt ännu så spoila ingenting) och så har jag fått hem Adele-biljetterna (tre veckor kvar!!!).

RSS 2.0