Some kind of magic, happens late at night. When the moon smiles down at me. And bathes me in its light.

Har inte gjort någonting i helgen! Riktigt skönt, även om det var för att jag haft ont i halsen och varit halvfebrig. Igår låg jag däckad i soffan hela dagen, hehe och idag nästan likadant men jag började nyss städa på mitt rum faktiskt. Tog ner gästsängen som stått på mitt rum sen Rebecca sov över och ska dammsuga upp alla dammråttor nu! Sen ska jag sätta mig i soffan och plugga tyska-glosor som vi har tills imorgon framför Greek.

Brand new day


Now I wear the brand of traitor. Don't it seem a bit absurd. When it's clear I was so obviously framed?

En hel skolvecka är snart slut. Imorgon byter jag till den andra samhällsklassen(ska fortfarande gå språk dock), kände att jag inte riktigt kände mig hemma i den jag gick i, men nu ska det nog bli bra! Känner ju folk i denna, hehe. Har inte orkat någonting när jag kommit hem efter skolan, varav det är därför jag inte skrivit något. Nu slutar man ju senare än vad man är van vid så det är väl därför man är så trött, men man vänjer sig väl om ett tag! Sitter och lyssnar på Ray Lamontagne - Lessons Learned just nu. Hans röst säger jag bara, underbar! Ett ord: Lyssna!!




The Lovely Bones



"The story of a life and everything that came after"

Kollade på filmen The Lovely Bones(eller Flickan från ovan som den heter på svenska) med mamma igår kväll. Satt med tårar i ögonen väldigt ofta, hehe. Riktigt fin film även om den handlar om en flicka som blir mördad, låter kanske lite konstigt. Men ni får helt enkelt se på den själva! Annars igår så var jag och Rebecca på Marieberg och shoppa och fika, fick med mig några grejor hem. Bl.a. ett nagellack från Isadora som man har på sitt vanliga nagellack och så blir det så här. Jag köpte ett vitt sådant och hade det på svart nagellack, blev faktiskt lite coolt ;)

As long as the wrong feels right. It's like I'm in flight. High of a love. Drunk from the hate. It's like I'm huffing paint. And I love it the more that I suffer.

Nu har skolan dragit igång igen. Första dagen igår var helt okej. Dock hade jag en väldig huvudvärk men den var borta idag som tur va! Hade sovmorgon idag och hade bara tre lektioner, varav den sista slutade tidigare, riktigt skönt! Går Sam-språk linjen om jag inte sagt det förut. Ska fortsätta med tyska, börja med spanska och sen välja ett till språk nästa år. Kommer nog blanda ihop språkena ibland sen, haha! Ska ta och duscha nu och sen om ett tag kommer Rebecca hit och ska sova över :)

Love the way you lie

Supernatural



Dean & Sam. Det kommer min eftermiddag bestå av. Ska nämligen kolla klart på säsong 2 av Supernatural. Köpte säsong 1 i London och fick hem säsong 2 i brevlådan för ett par veckor sen. Är väl snart dags att beställa hem säsong 3, hehe?! Denna serie är definitivt en storfavorit av alla serierna som jag kollar på! Går på femman på fredagar om ni vill kolla in serien(dock är det säsong 5 som visas). Imorgon är det tillbaka till skolbänken som gäller...

At leAst it lessens any strEss you can unloAd.




Var med Rebecca tills efter tio. Har hjälpt henne med sin blogg, ändrat design och sådant. Nu är det bara några dagar kvar innan skolan drar igång igen, den nittonde börjar vi. Skulle ju mycket hellre ha lov, men känns ändå som att det kommer bli rätt så kul med gymnasiet! Måste dock börja lägga mig tidigare nu i veckan så att jag orkar gå upp tidigare, hehe ;) Men det får jag börja med imorgon, för nu ska jag se på film...

"Spending all my money on phone cards. Waiting for my ship to come in, in from that ocean. Come home to this sea, harboring in me."



Här kommer några underbara låtar från en underbar artist som ni kan lyssna på denna fredagskväll, fredag den trettonde...

- More than anyone
- Dreams
-
Control


Inception

Har spenderat helgen hos pappa. Igår var vi på bio på filmen Inception med bl.a. Leonardo DiCaprio och Joseph Gordon-Levitt i rollerna. Handling kan du läsa här! Den var riktigt bra, men man måste hänga med för att förstå något. Sommarens bästa film på bio enligt mig, eller i alla fall delad plats med Eclipse (den var mycket, mycket bättre än tvåan som inte alls var lika bra som boken!!), hehe.


Piff & Puff



I min mormor och morfars sommarstuga har vi våra alldeles egna Piff och Puff! Det var svårt att få de på bild, men jag lyckades tillslut få ett varsitt på de, hihi. Hur nyfikna och orädda som helst, och så är de ju väldigt söta också ;)

In tHe laNd of booKs.


RSS 2.0