Funny feeling happened today. Somewhere buried in the past. Didn't mean much, that much anyway.



Igår så blev det shopping - på nätet. Beställde kläder från SwedenRockShop(min efterlängtade Rammstein tröja), H&M(Två par skor, shorts och en kjol, hoppas på att jag kommer använda den, är inte mycket för kjolar) och Ellos(en klänning). Det mesta var alltså sommarkläder, men bra att ha när det blir varmare sen ;) Sista dagen på det härliga lovet spenderade jag med städning och film. Tittade på en film som hette Red Riding 1974 till frukosten imorse, den filmen var hur tråkig som helst kan jag ju berätta... Men nu ska jag titta klart på Red Dragon som jag håller på att titta på just nu(den var så bra förra gången jag såg den, så fick lust att se den igen, hehe). Sen ska jag ta och se några avsnitt av Heroes, så jag blir klar med säsong 3 för säsong 4 har ju börjat visas på Canal+ och njuta av de sista timmarna på lovet. Imorgon är det dags att återvända till skolbänken...

Well the truth it fell so heavy. Like a hammer through the room.



Jag blev nyss klar med att ha rensat och sorterat min musik på datorn. Nu har jag bara ungefär 800 låtar kvar. Hittade låten, Lessons Learned - Ray Lamontagne, som är hur underbar som helst, men visste inte att jag hade den. Kanske är bra att kolla igenom vad jag har för musik ibland, hehe. Har inte gjort mycket annat idag än att lyssna på musik faktiskt. Ska om ett litet tag följa med min bror och hämta mamma från jobbet och på hemvägen tänkte vi hyra film. Får se vad det blir för någon/några. Är i alla fall sugen på en action-rulle så någon sådan film får det bli ;)

"It was an improbable romance. He was a country boy, she was from the city. She had the world at her feet, while he didn't have two dimes to rub together. "



Min mamma var så snäll igår och åkte förbi mormor och morfar efter jobbet och hämtade filmen The Notebook. Jag har tappat bort den vi har eller hade hemma, så fick låna den av dem, för jag var så sugen på att se den. Så jag började titta på den igår, men jag somnade någon gång under filmen för jag var så otroligt trött, så ska se klart den snart. Sen senare ska jag vara med Anton och spela igen...

So good you got to abuse it. Too fast but sometimes you loose it. It cheers you up when you feed it. But everyone needs to eat. Am I too much for you? 'Cause you're too much for me.

Jag valde att stanna en extra dag hos mormor och morfar, så kom hem igår istället, hihi. Idag så skulle jag ha följt med ett par kompisar och bowla men jag känner att jag inte har någon lust till det. Istället så ska jag bara ta det lungt ett tag och senare vara med Anton och spela, som vanligt, haha.



Please tell me this - Would you die for the one you love?

Igår blev det verkligen en slappardag, gick runt i pyjamas hela dagen, hehe...Just nu så håller jag på att göra mig iordning för vi ska åka till mormor och morfar och äta snart. För då vi firade morfar förra gången så kunde inte min moster komma. Så det blir ett extra "kalas" kan man säga, hehe. Sen när alla åker hem så stannar jag kvar och sover över där tills imorgon. =)


What the h-e-double-l are you talking about?



Äntligen är det lov!! Hade tyska-prov idag och det kändes som att det gick riktigt bra, var bara något litet ord som jag fick hjärnsläpp på...Kom hem för lite mer än timme sen och satte mig här vid datorn. Men jag ska nog ta och knäppa på en film nu med lite godis till(är ju fredag, hehe). The Sweetest Thing blir det nog, började titta på den igår kväll, så ska se klart den...

We are the world - USA for Haiti
We are the world - USA for Africa

Båda är så fina! =)

S SOM I SLINGOR!


Mina slingor!

Kanske inte syns så jättebra på bilden, men det är ganska mycket slingor i alla fall. Hade ungefär likadana slingor förra året och de blev lika bra denna gång. I love them!

It doesn't matter what you see. I know I could never be someone that looks like you. It doesn't matter what you say. I know I could never face someone that could sound like you.



Idag så var det friluftsdag "istället" för skola. Jag och Anton var först i Stråhallen och hade minigolf, som vi inte körde så värst seriöst, hehe. Efter det sen så hade vi bowling. Första gången som jag spela, någonsin! Fick Strike några gånger i alla fall men annars gick det inte så bra, fast tog det inte på så stort allvar, hade bara kul helt enkelt. Sen jag kom hem så har jag inte gjort så värst mycket. Var med mamma och handla nyss, och som alltid när jag följer med slinker det ner något extra i korgen. Två filmer blev det, som jag ville ha - The Departed och Underworld. Såg den förstnämnda för ett par månader sen på tv och gillade den, och den andra har jag på datorn men går inte att titta på längre. Snyft, jag som gillar den filmen. Så de fick följa med hem, hehe! Har inte orkat lägga in bilderna på slingorna från kameran, så det får bli imorgon istället =)

There falls no shadow where there shines no sun...



Bion i lördags var en besvikelse. Filmen var helt okej. Men den hade inte mycket till handling. Det är en sådan film som man ser en gång och sedan glömmer bort... Igår så var jag och gjorde slingor, blev guldfärgade. Har inte riktigt vant mig ännu, har haft en färg så länge, att det känns konstigt. Men jag vänjer mig med tiden (Lägger ut en bild någon annan dag på slingorna). Erika satte även upp med nålar i mitt fuktiga hår så idag är det alldeles lockigt, synd bara att typ ingen får se det. Blev hemma idag, känner mig svimfärdig, så ingen bra ide att gå till skolan. Låg nere i soffan nyss och kollade klart på en film jag började se på igår, Catch and Release med bl.a. Jennifer Garner och Timothy Olyphant. Handlingen kortfattat handlar om en kvinna(Jennifer Garner)som förlorar sin fästmö och medan hon bearbetar sin sorg så hittar hon kärleken på ett oväntat håll. En "feel-good" film som jag varmt rekommenderar!

I don't suppose we have any silver bullets?



Hade svenska nationelltprov - uppsatsskrivning igår. Jag tror det gick ganska bra på det, kändes som det i alla fall. Men det är väl bara att vänta och se... Idag har jag varit trött nästan hela dagen, så ska lägga mig i soffan och bara ta det lungt snart och ha en tv-kväll med mamma. Sen imorgon kväll blir det förhoppningsvis bio med några kompisar - The Wolfman. (Handlingen kan ni läsa här) Den tycker jag verkar riktigt spännande =)

"You can only be in a bad mood for so long before you have to face up to the fact that it isn’t a bad mood at all. It’s just your sucky personality."



Imorgon är det nationellt prov igen, svenska-uppsatsskrivning. Ska sitta i aulan i två timmar och femtiominuter, tur att man får ha dricka med sig... Jag ska kolla igenom vad krönika, insändare etc. är för att fräscha upp minnet, så jag inte skriver helt fel sak på provet. Det skulle vara hemskt! Jag borde göra det...men istället sitter jag och lyssnar på musik(More than anyone och Just friends, lika underbara som alltid. Båda av Gavin DeGraw) och läser skvaller, hehe.

You need a friend. I'll be around. Don't let this end before I see you again. What can I say to convince you to change your mind?



Idag hade vi det första nationella provet i svenska. Läsförståelse. Tror att det gick rätt bra, men man vet ju inte hur de rättar och så, vi får vänta och se helt enkelt. Nu sitter jag vid datorn med en huvudvärk som inte vill bort, men det stoppar mig inte från att lyssna på musik. Yiruma - River flows in you. Har säkert lagt upp den förut, men den är så otroligt fin så lägger upp den igen, hehe. Nu jag plugga till engelskaprov som vi har imorgon och tyskaglosor som vi också har till imorgon.

Grattis Julia!♥



Grattis på 16-årsdagen fina Julia! Hoppas att du fick en bra dag.
Pussar och kramar! =)

Make you mine and mine will be all yours. Whatever you want and more. What I'm anticipating. Everything else would be overrated.



Igår så var vi hos mormor & morfar och firade morfar som fyller idag. Grattis till honom! Kom hem runt sju och färgade håret direkt, en ny nyans från cremé gloss; djup chokladbrun. Ser ut ungefär som förut, men det är mer mörkbrunt nu än svart! Blev inte att slinga håret idag som jag skulle ha gjort, utan det blir nästa söndag istället. Så idag passade jag på att dammsuga och greja. Ska snart lägga in massa kläder i garderoben och sen se på Greek =)

Listen you sinner. I'm sinning too. Just wait until the darkness falls, so I can sin with you.



Helg!! Var hemma från skolan igår också, men gick idag. Just nu sitter jag vid mammas dator och lyssnar på musik. The Fray - Look after you. Jag måste bara säga ännu en gång att boken Dear John är hur bra som helst. Den borde ni verkligen läsa! Jag har snart läst ut den, har varit lite dåligt med läsning, men ikväll ska jag läsa i alla fall. När jag är klar med den ska jag antingen börja med A Walk To Remember eller The Notebook, vi får se vilken det blir. Aja, ska mysa ner mig i soffan och ha en härlig fredagskväll nu.

You may be a dark knight. But it doesn't matter - In my eyes you shine so bright like we are on the sun.

Studiedag! Mår bättre idag än vad jag gjorde igår, har bara huvudvärken kvar. Men jag tog det ändå bara lungt, orkade inte vara med någon. Har fixat lite på mammas dator(Hon fick en ny igår! Så nu behöver hon inte låna min längre, hehe)och tittat på tv bara. Sen när mamma kom hem så åkte vi och köpte en DVD till mig, min gick ju sönder förra veckan. Den som jag köpte nu kan även spela upp divX skivor, vilket min förra inte kunde. Men den var ju från stenåldern, hehe, nej, men den hade några år på nacken. Nu ska jag se på One Tree Hill och ta något och äta, är jättehungrig!


Har glömt att visa...

...Rebeccas present. Så här kommer en bild på den! En tavla med henne på, dock så är den inte helt klar på denna bild, men den ser ut ungefär så här i alla fall.


Inspirationen var från denna bild på Rebecca:

I think about the years I spent just passing through. I'd like to have the time I lost and give it back to you.

Blev hemma idag. Började må dåligt igår med huvudvärk och ont i magen, sen idag så mådde jag sämre, lite feber till och med. Har legat i sängen och tittat på Hannah Montana: The Movie, tog den första jag kunde hitta, hehe. Ska lägga mig och läsa nu eller se på någon annan film, i alla fall ta det lungt och hoppas på att må bättre senare. (Studiedag imorgon ju, då vill jag vara frisk!=)


RSS 2.0