Renoveringen.

Renovering är i full gång. Har tagit bort alla saker i rummet, spacklat och slipat. Så imorgon åker grundfärgen på! Mina händer och min nacke gör hur ont som helst efter att ha spacklat så mycket så nu tar jag det bara lugnt resten av kvällen. Film och godis, det är jag värd!

27 oktober.

T-r-ö-t-t. Ska verkligen bli skönt med lov imorgon!
Kan bli lite snålt med inlägg här under lovet eftersom jag ska renovera mitt rum. Men några inlägg hinner jag nog att skriva! Sen när jag är klar så kan jag lägga upp före- och efterbilder på rummet (måste bara komma ihåg att ta en bild före, haha). Ha ett bra lov allesammans!

26 oktober.

Matteprov klockan åtta på morgonen är inte så himla kul. Det hade vi idag. Hoppas på ett g! Dagen blev bättre då vi efteråt hade svenska och vi fick tillbaka våra noveller. Fick MVG på den och kom med i någon tävling tillsammans med tre andra från klassen. Tävlingen är för flera skolor i stan och det är 10 st som vinner. Man får en tusenlapp och blir publicerad om man vinner har jag för mig. Skulle inte sitta helt fel att få lite pengar för något man ändå behövde göra!

När jag kom hem hade paket från både H&M och Adlibris kommit i brevlådan. Hade beställt lite mer, men askarna nedan var bland annat det som var med i paketet från H&M. Jag tycker att de är hur söta som helst (jag vet, de är bara askar, men ändå), jag gillar att de är virkade! I paketet från Adlibris låg boken Silence. Den tredje boken i Hush, Hush-serien som jag skrivit om här bland annat. Så nu ska det läsas!

You won't be scared anymore.


Detta avsnittet ↑ alltså. Kan inte sluta böla när jag ser det. Slog på några avsnitt av The Vampire Diaries igår och då var detta ett av avsnitten jag såg. Mina ögon var som ett vattenfall även fast jag sett det förut. Sedan kom detta avsnittet ↓ och jag bölade ännu mer. Vilken tönt jag är, haha.

24 oktober.

Jag åkte till Flügger Färg efter skolan och hittade den tapeten jag ska ha, så nu har jag det klart. Har inte riktigt kunnat bestämma mig för vilken jag skulle ha (av dem jag tittat på innan), men så åkte vi dit och jag hittade en direkt. På fredag ska jag köpa färg, spackel och sådant och på lördag sätter jag igång. Det ska bli kul! Kvällen nu kommer att bestå av kemi-plugg och spanska-plugg. Mindre roligt!

Some Adele on a Sunday night.

Hon sjunger som en gudinna, är så himla vacker och har den där brittiska charmen. Adele heter hon. Ingen kan väl ha missat denna fantastiska kvinna?


Alcatraz.

En serie att se fram emot. Kommer i februari till USA och borde väl komma till Sverige våren/sommaren kanske. Alltså ett ganska bra tag dit. Men jag tror att den är värd väntan! Serien handlar om återkomsten av 302 fångar (dem värsta mördarna, tjuvarna, våldtäktsmännen osv.) som försvann från Alcatraz för 100 år sedan. Nu är de tillbaka i nutid. Hur försvann de, varför är de tillbaka och hur ska man stoppa några som inte existerar?


23 oktober.

Städa mitt rum och plugga står på schemat idag. Inte så kul, men lyssnar man på Carolina Liar medan man gör det blir det genast bättre!

Tapeter.

Var och kollade på tapeter med mamma på förmiddagen (lite dålig kvalité på bilderna, men dessa ovan är några av dem jag funderar på). Jag ska nämligen göra om i mitt rum och ska ha tapet på min garderobsdörr och på ett par andra skåpdörrar. Sen ska rummet ha en svartmålad fondvägg och resten målat i vitt. Vet inte om ni förstår hur det kommer att bli, men jag kan visa före- och efterbilder när jag är klar. Mitt höstlov (fem skoldagar kvar bara) kommer att gå åt till att spackla, måla och tapetsera. Men det ska bli kul att göra om!


Cuties.

Skulle inte ha något emot att gosa med någon av dessa sötnosar. I framtiden kommer jag förhoppningsvis ha en Beagle i mitt hem. En sådan som är på första bilden. Människans bästa vän!


Friday.

Härligt det är att sluta så tidigt på fredagar, 12:10! Det bästa på hela veckan, hihi. Ska bara ta det lungt (läs: titta på True Blood) tills ikväll då jag och några andra vänner ska hem till Sophia och ha en TV-spelskväll igen, kanske blir någon film också. Ska bli roligt i alla fall!

Drag someone along.

Jag. Vill. Se. Den. Funderar på att släpa med mig någon och se One Day på bio. Kan inte vänta tills den kommer ut på DVD. Som jag skrev i ett inlägg förra veckan så hade den biopremiär förra fredagen, alltså när jag var i London. Har skrivit ganska mycket om One Day, men det blir så ibland. När jag får dille på filmer, böcker etc. då skrivs det mycket om dem här, haha. Någon som vill se den, hihi?


Good night, tiny humans.

Skulle egentligen ha haft ett kemi-prov imorgon, men det blev flyttat till på tisdag. Så kvällen kommer att bestå av massa True Blood-avsnitt istället för plugg. Köpte förresten med mig dem tre första säsongerna hem från London. Ska dock börja kolla på säsong 4 nu, kollade klart på säsong 3 igår och det slutade ju riktigt spännande!

 


Om man glömmer bort att man zoomar in.

Så här kan resultatet bli då, haha. Dock är det något jag gillar med bilden. Där står jag och ler och så ser man Rebecca i bakgrunden med sin fina min, hihi. Bilden känns inte tillgjord, det är nog det jag gillar!


Katy Perry | yrreP ytaK

Det är ju inte samma känsla att sitta och lyssna på låtarna här som det var på konserten, men det är ju ändå Katy så det är ändå toppen. Har svårt att bestämma mig för vilken låt som är min favorit. Men "If you can afford me" (tyvärr spelades inte den på konserten) och "Thinking of You" ligger högt upp på listan. Listen and enjoy!


Mind The Gap.

I ♥ London. Blir kanske en tredje gången gillt nästa år? Hoppas det i alla fall.

Vill. Flytta. Dit.


Home.

Är nu hemma igen. Eller ja, jag kom hem inatt. Var till skolan på eftermiddagen, halvsov väl lite på lektionerna. Är hur trött som helst, så bilder kommer upp imorgon troligen!

Remember.

Detta är ett tidsinställt inlägg som ni förmodligen förstår. Vid denna tider går jag runt på Londons gator eller kanske sitter på ett café och dricker kaffe. Härligt bara att tänka på det! Men det var inte det jag skulle berätta i detta inlägg, det jag skulle skriva var att idag har One Day premiär på bio i Sverige. Så har ni tid, se den. Boken är hur bra som helst, och jag tror faktiskt att filmen är riktigt bra den med. Den utspelar sig bland annat i London, så vill ni drömma er bort till denna fantastiska stad för en stund så kan ni ju se den bara för det!


12 oktober.

Packning varvat med plugg är vad jag gör resten av kvällen. Novellen är klar och nu ska jag öva på vad jag ska säga på redovisningen om Libyen imorgon. Kommer förmodligen inte komma upp något inlägg här fören på måndag igen. Hinner bara vara hemma en liten stund efter skolan imorgon för jag och Rebecca åker till pappa och sover över där. Sedan på fredag morgon bär det av mot London!

Topp 5 | Platser i världen

London - Jag tror att alla som har varit inne på min blogg vet att jag gillar London. Eller nej, jag älskar London. Det är en stad som har allt. Jag har fått höra många gånger "Men det regnar ju alltid bara i England" och nej, det regnar inte alltid. London och England är så mycket mer än bara regn. Det finns så mycket att se! För er som inte vet så har jag planer på att efter att jag tagit studenten så tänker jag åka till London och studera (kan skriva mer om det i ett inlägg någon gång). I ♥ London helt enkelt.

 


Kreta
- Jag hittade ingen bra bild på Kreta, så ni fick en bild på Grekland flagga istället! Kreta är en så underbar plats. Det är så himla vackert! Maten är inte dålig den heller, finns det något godare än grekisk mat? Nej, jag tror inte det. Jag är inte så mycket för sol- och badsemestrar (är så trist att bara ligga på en strand och sola hela dagarna), men Kreta är ett undantag. Jag har varit där flera gånger, men jag vill gärna dit igen, eller kanske till fastlandet den här gången. Hmm, vi får se... Grekland är i alla fall ett väldigt härligt land!


Stockholm
- Hur mysigt är det inte att strosa runt i Gamla Stan? Jag tror inte att jag behöver säga mer! Stockholm är en mysig stad helt enkelt. Skulle ha kunnat skrivit Sverige egentligen, för det är många städer (Göteborg är en favorit också) som är så mysiga. Lite gammeldags stil på husen och allt. Men Stockholm är ju ändå Sveriges huvudstad, så den fick vara med på min lista här. Även om jag skulle flytta utomlands kommer Sverige alltid att vara mitt hem, så är det bara!


New York
- Jag har inte varit här på riktigt, men det känns lite som att jag har varit det. Filmfantast som jag är så har jag sett många filmer som utspelar sig i NY och det jag ser av staden älskar jag. En stad för alla människor! Ska verkligen åka dit någon gång, finns med på min bucket list!


Australien -
Här har jag inte heller varit, men jag vill dit! Kunde inte bara välja en stad. Finns så mycket att se! Ska man till Australien så måste man (enligt mig) resa runt i landet. Jag vill främst åka dit för alla djur som finns där. Ni förstår, jag älskar verkligen koaloroch andra pungdjur såsom kängurur och Wallabys. Om jag kunde dyka skulle jag definitivt åka till "The Great Barrier Reef" och simma runt med fiskar och allt som finns under vattnet. Kanske kan ta en nybörjarkurs där borta, hehe? Sammanfattningsvis: Jag vill till "Down Under"!

Det är svårt att bara välja fem platser i världen och jag vill självklart åka till fler platser. Skulle vilja åka runt i Storbritannien och i USA, och åka till Irland, Italien, Nya Zeeland, Kanada etc. Men min lista över Topp 5 - Platser i världen ser ut så här för tillfället. Den kanske ändras eller så stannar den som den är.

Keep your friends.


10 oktober.

Ny vecka, med bara fyra skoldagar. För på fredag drar jag ju till världens bästa stad! Det är absolut höjdpunkten på veckan (kanske till och med hösten/året), för de följande dagarna måste jag plugga non-stop. Idag hade jag spanska-prov som gick så dåligt att jag blir chockad om det blir ett g, hon tog med saker som hon inte ens sa att vi skulle kunna. Jag hatar spanska. Just nu i alla fall... Om en liten stund ska jag försöka skriva klart min novell och imorgon och på onsdag ska jag förbereda inför en redovisning om Libyen som ska vara på torsdag. Tråkig vecka fram till torsdag-kväll... Nej, nu ska jag ta tag i svenskan!

You cAn neVer get it baCk.


9 oktober.

Prat, skratt, kort-spel och film beskriver ungefär kvällen igår. Trevligt var det! Vi kollade förutom på Zombieland också på Secret Window (baserad på en Stephen King roman med Johnny Depp i huvudrollen), allvarlig/konstig film men ändå lyckades vi sitta och skratta till den. Skruvade vi är! Efter halv ett åkte de och då kröp jag ner i sängen och kollade på F.R.I.E.N.D.S, eller ja, jag somnade till det, var hur trött som helst...

Dagen idag började inte riktigt som jag hade tänkt mig, vaknade efter halv tolv, något jag inte gör förutom på lov. Känns som att hela dagen försvinner då... Har i alla fall sedan dess suttit med spanska (och ätit frukost också). Ska väl fortsätta med det och sen ta tag i novellen!

My Week With Marilyn | Trailer


Kommer 20 januari till Sverige. Skrev lite om filmen i detta inlägg!

8 oktober.

Ikväll blir det en film-kväll med några kompisar. Vi ska bland annat kolla på ↓. Har ni inte sett den borde ni se den, den är hur rolig som helst! Annars händer inte så mycket i helgen, imorgon blir det en plugg-dag, hur tråkigt som helst. Men jag måste skriva klart en novell som ska lämnas in nästa vecka och plugga till ett spanska-prov som vi har nu på måndag... Ha en bra helg allihopa!


One week left!


6 oktober.

Så här ↑ är mitt humör just nu (ungefär)! Är klar med samhällskunskapen och historian (okej, den gjorde jag klart igår) och jag har inga fler arbeten som ska vara klara denna vecka! Dock så sade våran lärare idag att det var okej att lämna in samhälls-arbetet nästa vecka, men jag ville bara bli klar med den så jag har suttit och skrivit klart den idag... Vilken stor lust jag fick att se på Supernatural nu när jag ser på bilden ovan, hihi!


Kanelbullens dag.

Jag vet att det var "Kanelbullens dag" igår, men jag kör mitt eget race och firar den idag istället. Har inte varit så duktig och bakat själv, utan det är någon bagare på ICA Maxi som har bakat den. Men den är lika god för det! Skriva om Gaddafi och äta kanelbulle är vad jag ska göra nu. Sen blir det nog ett avsnitt av Pretty Little Liars, hehe.


I'm gonna' have my feet in these when they're cold.

Finns på H&M. Beställde hem dem i måndags!


Book nerd.


4 oktober.

Studiedagen kommer att bestå av historia, samhällskunskap, skriva novell och att plugga inför spanska-prov. Sen klämmer jag väl in några avsnitt av Pretty Little Liars mellan allt pluggande. Just det, och färga håret ska jag göra också, köpte färg igår kväll, en "sandblond" ton och inte den jag skrev om igår.

3 oktober.

Sitter och kollar på Pretty Little Liars, tror jag skrev om den serien i somras eller i våras. När man väl har börjat kolla kan man inte sluta, man vill ju veta vem "A" är... Samtidigt velar jag om jag ska färga håret i en ljusare färg, den blev mörkare än vad jag hade tänkt mig igår, men jag får se! Funderar i sådana fall på denna (se på om man färgar från mörkblond)...

Damon, Elena, Stefan, Bonnie...

Ska kolla på dem tre avsnitt som finns att se av The Vampire Diaries Säsong 3. Det har börjat visas i USA så det finns ju ute på internet, har inte tålamod att vänta tills de börjar sända det i Sverige. Slutade ju riktigt spännande säsong 2!


2 oktober.

Sitter med färg i håret (gyllencendré som det stod på förpackningen, går mot mörkareblont/ljusbrunt med litelite rött i), kände för en liten förändring. Borde egentligen sitta med historia, samhäll och spanska. Men historian är nästan klar som tur är, samhällen är dock långt ifrån klar - har inte ens börjat. Vi ska skriva en liten uppsats om den arabiska våren, jag ska skriva om Muammar Gaddafi, men jag känner ingen inspiration just nu, så den tar jag och gör på studiedagen på tisdag. Spanskan får jag ta ikväll... Åh, vad jag längtar till London. Mindre än två veckor kvar nu, ska bli askul!

More pictures.

Jag var bara tvungen att lägga upp några fler av bilderna som jag tog på Rebecca igår, de blev så otroligt bra. Över 50% av dem foton som vi tog blev användbara, riktigt nöjd!


De här vill jag gå runt med inne i vinter.

Tofflor

Finns på Haléns


RSS 2.0