Glad påsk.

Så här såg min påsk ut i (några) bilder.

Helgen som var.

I helgen har jag hjälpt min pappa att flyttstäda. Han har nämligen flyttat till en ny lägenhet, så nu var det hejdå till lägenheten ovan som han har bott i sedan mina föräldrar skildes. Möbler och sådant var redan överflyttat, men det blev en del lådor till att flytta över med smågrejor och lite annat. Och så har vi städat, städat, städat. Det har dammsugits, skurats, dammats, skrubbats och allt möjligt - jag tror vi använt de flesta rengöringsmedlen som finns. Skinande rent blev det i alla fall (den gick igenom besiktningen igår fick jag sms av pappa)! Hejdå gamla...
 

...hej nya!  Här har jag hjälpt till att få undan kartonger och sådant (när jag kom i fredags var det fullt i hallen och i mitten av köket/vardagsrummet) och så har vi fixat gardiner och lampor till fönstren (bilderna togs innan ser jag när det gäller lamporna). Allt är inte riktigt på plats än (och vissa grejer ska bytas ut senare), vilket ju är förståeligt med tanke på att han fick nycklarna i onsdag, men det mesta är ändå uppackat. Jag tycker verkligen nya lägenheten är superfin - ljusinsläppet är helt fantastiskt! Kommer sakna den gamla lite ändå, läget var perfekt: gå utanför dörren och du är mitt i centrum.

Den när min mamma fyllde 50 år.

För prick en vecka sedan firade vi min älskade mamma som fyllde 50 år den fjärde mars. Vi är ganska lågmälda när det kommer till födelsedagar och liknande i min familj. Så även om min mamma fyllde femtio ville hon fira födelsedagen hemma istället för att gå ut och äta eller något, så då gjorde vi det. Min present hade hon fått innan sin födelsedag, fast samtidigt inte. Vissa kanske kommer ihåg vad den var? Konsertbiljetten till Adele i april var det i alla fall. Nu är det inte så långt kvar!
 
Blombuketter i vaser trängdes (och trängs fortfarande, än har de inte vissnat) lite överallt.
 
Även om snön föll ner på backen utanför, dukade jag för våren.
 
Födelsedagsbarnet! ♥
 
Efter mat i magen satt vi och pratade och smååt godis och drack lite baileys.
 
Sedan blev det dags för efterrätt. Chokladmousse och pannacotta (toppat med dulce de leche och krossad daim).
 
Och så spelade vi lite sällskapsspel - Röda Tråden.
 
♥♥♥
 
Jag vet att ni undrade, Lisa var du där? Klart jag var!
 
När min mormor och morfar stod och väntade på taxi hem, såg jag och min bror att det var ett himla bra ljus vid hall-lampan (för att vara mörkt inne alltså). Så jag sa, "fota mig".
 
Dessa två bilder på mig och mamma får avsluta detta inlägg.
 
Ps. Ni som förstod F.R.I.E.N.D.S-referensen i rubriken, ni är ♥

RSS 2.0