första advent tvåtusentioJulstjärnan och snögubben togs fram för lite julkänsla, hihi!

I'll point you to the mirror.

You don't have to believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger
I might have to bend it back

Or break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror

Jay Smith - Like a prayerPrecis som jag trodde...

...var filmen ingen bevikelse! Kunde knappt äta mina popcorn så inne i filmen var jag, hehe. Visste redan vad som skulle hända eftersom jag läst boken, men den var lika spännande ändå. Även om den var lång så kändes den inte som det, man ville bara se mer när den var slut. Men man får vänta till i juli nästa år då del två kommer(förresten tyckte jag att de delade av boken på ett bra sätt så att det blev ett bra slut på del ett av filmen), kan knappt bärga mig!

PS. Harry Potter and the Sorcerer's Stone är på 5:an om ungefär två timmar, det måste jag se, är ju inne i min lilla Harry Potter bubbla just nu, hihi. DS.

Grattis på födelsedagen, pappsen!♥


Harry Potter and the deathly hallows - Part 1Ikväll blir det bio med Rebecca och Anton, vi ska se Harry Potter 7 som ni kanske förstod av rubriken och bilden, hehe. Hoppas på att den är bra, men det tror jag nog att den är, har ju gillat de tidigare filmerna lika mycket som böckerna så denna blir nog ingen besvikelse den heller.

A week with Marilyn?My week with Marilyn, Michelle Williams ska spela Marilyn. Den filmen ska jag se när den kommer - hoppas verkligen att den är bra! Den kommer någon gång nästa år, i alla fall i USA, så det är ett tag tills den kommer... Men det är bara att vänta!

Grattis på fars-dag! ♥


min kväll.Den första riktiga snön har kommit.
Ska sitta och läsa i Patient 67.
Ta på mig mina mysiga tofflor, så mina fötter inte fryser sönder.
Och dricka varmchoklad med marshmallows i + ett wienerbröd till.
Det är min kväll!

something cute and edgy


Back to highlightsOkej, det syns inte så bra på bilden, men jag har gjort slingor i håret(de är mer nougatfärgade än röda också). Var och gjorde dem hos Erica igår, blev supernöjd som vanligt när hon fixar mitt hår :)

Vad har jag mer gjort på lovet då? Inte alls mycket och det har varit asskönt! Var bara på IKEA och Mediamarkt i lördags och köpte lite grejor, bl.a. nya högtalare till min dator för de andra glappade och jag fick tillslut nog, hehe!

Favoriterna i Idol - Olle & Jay


RSS 2.0