this criPpled bear's goNna' sing.


Inte riktigt som jag tänkt mig

Min tisdag blev inte riktigt som jag hade föreställt mig, eller inte alls faktiskt. Började känna mig lite smått illamående på eftermiddagen och på kvällen så spydde jag och dagen efter fick jag feber. Igår började jag känna mig något bättre och idag kan jag säga att jag mer eller mindre känner mig frisk i alla fall! Ska städa rummet lite grann(så alla baciller försvinner, höhö) och sen blir det film för min del...


Pearl HarborTyskan var inställd nu på eftermiddagen(och det var min sista lektion) så nu har jag tid att titta på Pearl Harbor. Här ovan är två av låtarna från soundtracket till filmen, Hans Zimmer(den första låten ovan) är riktigt bra på att göra soundtrack till filmer, lyssna på bl.a. den här från Inception också!

"It takes a moment to change history. It takes love to change lives"


Jag fick helt plötsligt väldigt stor lust att se filmen Pearl Harbor. Definitivt en av mina favoritfilmer. Har ni inte sett den tycker jag att ni ska ta er tid att se på den, klart värt det. Jag har tyvärr däremot inte tid att se på den, i alla fall inte idag, plugg står på schemat... Men imorgon ska jag nog se den vare sig jag har tid eller inte, hehe!

Nytt!


Den förra


Den nya

Kände att det var på tiden att byta header, hade haft den andra väldigt länge,(men jag gillade den!)så jag satt och knåpa ihop denna nu på kvällen, blev riktigt nöjd med den faktiskt. It´s a keeper!

Glee - Join the club


Har haft fullt upp med skolan så det är därför det inte blivit mänga inlägg här. Men i och med att Glee fick lite priser på Golden Globe-galan så tänkte jag att då passar det ju bra om jag lägger upp lite låtar som de framfört i serien. Enjoy!

They`re in the wrong place, tryin' to make it right

Hello, world, hope you're listening
Forgive me if I`m young or speaking out of turn
But there`s someone that I`ve been missin'
And I think that they could be the better half of me
They`re in the wrong place, tryin' to make it right
And I`m tired of justifying, so I say to you...

Gossip, gossip, gossip

Den resterande tiden av denna dag kommer jag spendera med min DVD-spelare. Ska nämligen kolla på Gossip girl - Säsong 1 som kom hem i brevlådan idag. Alltså ska jag bara ta det lungt, det är ju sista dagen av ledigheten innan skolan börjar trots allt... Längtan till imorgon? Nej!


Topp 5 | Favoritsångare

Gavin DeGraw - Var ska jag börja? Favoriten av alla favoriter! Gavin DeGraw, vilken underbar artist han är, hans låtar har jag lyssnat sönder på i flera, flera år. När jag sedan var och såg på honom i Globen för ett par år sedan blev han inte sämre. Bäst är vad han är!

Bryan Adams - Hans röst, den är riktigt bra, låter som att han har smulor i halsen(inte världens bästa förklaring kanske), hehe. Sådan röst gillar jag!

Ray Lamontagne - Ojojoj, vilken röst! Behöver inte skriva så mycket. Har ni inte hört hans röst så säger jag bara en sak: lyssna!

Ryan Tedder - Sångaren i Onerepublic, bra låtskrivare + härlig röst = kan inte bli bättre!

Adam Levine - Sångaren i Maroon 5, underbar säregen röst! Speciellt i låten "She will be loved" som jag tror de flesta har hört. Men också i många andra låtar!

Sedan finns det självklart många andra sångare jag gillar!


Topp 5 | Favoritserier

F.R.I.E.N.D.S - Alla säsongerna står i min bokhylla och jag har sett varje avsnitt åtminstone 5 ggr. Det säger väl ganska mycket? Rikigt rolig serie och det står lika mellan Ross och Chandler om vem som är favoritkaraktären!

Gossip girl - En sådan där serie som man bara måste se mer av då man börjat kolla. Man följer personerna ovan och deras liv på Upper East side som kantas av skandaler, skvaller och intriger. Beställde till och med hem säsong 1 igår, höhö!

Gilmore girls - Kvick dialog, underbara karaktärer och helt enkelt en mysig serie. Sen att mamman och dottern är mer som bästa vänner är det som gör serien! Lorelai och Rory bor i den lilla staden Stars Hollow där alla känner alla, och man får följa deras liv från att Rory börjar på en privatskola till att hon slutar College. Jag måste verkligen köpa boxen med alla säsonger någon gång, så att man kan kolla när man vill!

Criminal minds - Spännande serie där Bau-teamet(personerna ovan) jagar seriemördare. Serien blir inte sämre av att karaktärerna Spencer Reed och Penelope Garcia är med. Har ni inte sett det, se det!

Supernatural - Behöver jag ens förklara? Ni har nog märkt att jag gillar denna serie, hehe. Jag gillar nästan alla serier/filmer som har med vampyrer, demoner och andra övernaturliga saker att göra. Det blir ju inte sämre med att Dean med störtskön personlighet är en av huvudpersonerna heller!

Dessa fem serier är favoriterna... men självklart finns det många andra serier (så som till exempel: The Mentalist, Greek, One Tree Hill, Wildfire, Grey's Anatomy och The O.C)som jag också tycker är riktigt riktigt bra, listan kan bli låååååång!

GLEE

Denna serie(som så många andra) har jag fastnat för - Glee. Det gick repriser på TV4 för några veckor sedan och jag kollade på ett avsnitt mitt i säsong 1, sen fastnade jag. När jag sedan såg att man kunde köpa säsong 1 på discshop för 99:- så slog jag till och köpte den! Den kom i brevlådan förra veckan och behöver jag säga att jag kollat igenom hela boxen, hehe? Nu får jag bara vänta på säsong 2 som börjar sändas den 19 januari på TV...


Happy Birthday!Grattis på 19-årsdagen brorsan :)

Böcker som väntar på att bli lästa i min bokhylla:


Samtidigt som jag beställde hem denna bok beställde jag också hem Gossip girl, och det blev så att jag började med Gossip girl. Men sen ska jag läsa denna!

Jag gillade del ett, men har inte riktigt läst klart den, så jag kan ju inte läsa del två ännu, men den ska läsas så fort jag läst klart den första! (Eller så tar jag Marshmallows till frukost emellan)

Tänkte köpa denna i somras, jag vet inte varför men det blev aldrig av. Men när jag hittade del ett och del två i en och samma bok så slog jag till och köpte!

Uppföljaren till Snabba Cash(som jag gillade). Har bara legat där i bokhyllan, men den ska läsas... någon gång, hehe!Dessa köpte jag i våras. Hade börjat i A walk to remember, men skolarbete gjorde att jag inte fortsatte. Men jag ska fortsätta läsa i den. När jag får tid, hehe.

Som ni ser har jag rätt många böcker som jag inte läst i min bokhylla. Så jag behöver inte köpa några fler på ett tag, hehe(men det blir ju ändå att man gör det). Bokmal är nog ordet för det!

RSS 2.0