31 januari.

Fick hem en påminnelse från Ticnet igår att det på onsdag (imorgon) är dags för Gavin DeGraw-konserten. Nog hade jag inte glömt, men en trevlig påminnelse ändå. Ska bli riktigt kul att se honom live (igen)! Resten av dagen idag går åt till ett historie-arbete som ska vara klart till på fredag, men eftersom jag inte har tid varken imorgon eller torsdag måste jag alltså bli klar idag. Kommer förmodligen inte dyka upp några inlägg fören på fredag, så kika in då igen!

The Fault in Our Stars.

http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/book-buzz/2011/11/1/faultinourstarsx-large.jpg

 

Den här boken ska beställas till nästa studiebidrag. The Fault in Our Stars av John Green finns än så länge bara på engelska och jag har faktiskt ingen aning om när eller om den ska översättas till svenska. Det här utdraget fick mig att vilja läsa boken.

Can't wait to read it!


29 januari.

Plugg (har lite och göra eftersom jag inte är i skolan onsdag och torsdag) varvat med The Vampire Diaries-avsnitt får bli min dag.

http://data.whicdn.com/images/21952976/tumblr_lyhxqdkzPm1qdoecso1_500_large.gif

How am I supposed to know where to run?


Never shut up.

http://data.whicdn.com/images/19645765/407183_307971729243380_166880013352553_937867_471872743_n_large.jpg


Dead Man Walking.

http://www.sweetslyrics.com/images/img_gal/29442_dead-man-walking.jpg

Blir en film nu på eftermiddagen. Verklighetsbaserade filmen Dead Man Walking med Sean Penn och Susan Sarandon (som vann en Oscar för rollen) i huvudrollerna. Läs mer om filmen här.


Orange.

Nya skor till sommaren. Vad fint det är med orangea detaljer, känns lite retro.

H&M för 99:-


26 januari.

Min kväll kommer fortsätta med filmtittande i sängen. Match Point får bli filmen. Glömde jag säga att jag tar helgen idag? Nåväl, det gör jag. Vi fick kompensation (läs: ledigt) för att vi började tidigare en annan fredag innan jul och eftersom jag bara har två lektioner så betyder det en extra "helgdag". Härligt!

Här får ni en länk till en bra låt (ååh, nästa vecka hoppas jag få höra den live).

Haven't you heard the rumours?

Talangfulla kvinna!


Supernatural-humor.

http://data.whicdn.com/images/21537316/22283_large.gif


22 januari.

Förlåt för den dåliga uppdateringen (känns i alla fall som att det har varit dålig uppdatering). Har inte så mycket att skriva just nu. Skolan rullar på som vanligt med prov och arbeten. Idag skulle jag, Anton och Madeleine egentligen ha spelat in en sak till ett svenska-arbete, men Madeleine har gått och blivit sjuk - inte kul. Så istället har jag inte gjort mycket alls. Ska nog ta och kolla på något avsnitt av The Secret Circle eller The Vampire Diaries, får se vilket det blir. Förövrigt längtar jag väldigt mycket till 1 februari nu, inte lång tid kvar till Stockholm och Gavin DeGraw-konsert ♥

Hämnd, fantasi, humor.

http://s3.seriesregular.com.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2011/09/revenge-1x01.jpg
REVENGE (visas på torsdagar på TV3)

http://capturedgracemusic.net/G/gallery/albums/OnceUponATime101/Once_Upon_A_Time_S01E01_Pilot_720p_WEB-DL_DD5_1_H_264-ECI_mkv0212.jpg
ONCE UPON A TIME (visas på torsdagar på Kanal 5)

http://data.whicdn.com/images/15334398/suburgatory_story_large.jpg
SUBURGATORY (visas på tisdagar på Kanal 5)

19 januari.

Min kväll får avslutas med en varm dusch, historia-plugg och något avsnitt av The Secret Circle (har verkligen fastnat för den serien). Skönt det ska bli med helg imorgon!

Just some Seth Cohen on a Wednesday.

http://data.whicdn.com/images/21157428/tumblr_lxjmtcHSP71r9x991o1_500_large.gifhttp://data.whicdn.com/images/17563334/tumblr_lufpowEBPh1qdm701o1_500_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/20043057/tumblr_lwl4vz8tYb1qbfqzlo1_500_large.gifhttp://data.whicdn.com/images/17488569/tumblr_lu9zog11Jb1qep1klo1_500_large.png


Seth Cohen - Det bästa med The O.C.


Grattis, Rebecca!

Grattis på din 18-årsdag, mina underbara vän! Hoppas du har en helt fantastisk födelsedag! ♥


You against me.

http://4.bp.blogspot.com/-8P9gKa5-CxA/TpM3mhzhQDI/AAAAAAAAEVU/8mWfdSkFZDQ/s1600/9972776.jpg

 

Ett tips för den läsarsugna! You against me av Jenny Downham heter boken som jag varmt vill rekommendera. Den här recensionen beskriver vad jag tycker om boken (förutom det om boken Innan jag dör, för den har jag inte läst ännu). Boken utspelar sig i England och handlar om Mikey och Ellie (är skrivet ur bådas perspektiv). Mikeys syster har blivit våldtagen och Ellies bror är killen som står anklagad för att ha gjort det. Mikey och Ellie träffas och allt blir komplicerat när de börjar gilla varandra. Om man inte vill läsa den på engelska så finns boken även på svenska och heter då istället Älskar - hatar.


Short(er)

Klippte håret igår, bestämde mig för att köra på lite kortare och ovan ser ni resultatet (lite dålig bild dock). Man kan jämföra med denna bild (där inte allt hår är med ens, haha). Blev i alla fall jättenöjd, Erica (min frisör) vet alltid hur jag vill ha det!


15 januari.

Helgen har spenderats hos pappa. Var och shoppade kläder (inte till mig dock, utan till brormin. Var med som smakråd!) och tog en fika på stan igår och annars har vi bara tagit det lugnt. Hann med att se två filmer; Rise of the Planet of the Apes och Hanna. Den förstnämnda var jättebra (handlar ju som namnet tyder på hur det blev apornas planet) och Hanna var helt okej, väldigt annorlunda (på ett bra sätt), men den blev lite långtråkig ibland.

Nu får The Vampire Diaries förgylla min kväll!

The Secret Circle.

http://data.whicdn.com/images/19475370/tumblr_lliia4WhhC1qh6tl0o1_500_large.gif

Två saker fick mig att börja kolla på serien: Den första att Britt Robertson (från bland annat detta) är med och den andra att det är baserat på böcker av L.J Smith (författaren till The Vampire Diaries). Handlingen kan ni läsa här, eller så kan ni bara börja kolla på serien. Gillar ni The Vampire Diaries så tror jag att ni gillar det här med (serien finns inte i Sverige ännu, men det går såklart att se den på internet).


11 januari.

Två dagar i skolan och jag är redan en sömngångare känns det som. Somnade hur skönt som helst igår (läs: däckade) och tror nog att det blir detsamma idag. Är nog det enda bra med att gå upp tidigt tror jag, haha. Har efter skolan hunnit börja titta på en ny serie, The Secret Circle (kommer upp ett inlägg om den). Ska ta och se på några avsnitt till sedan väntar sängen!

9 januari.

En dag En halv dag kvar sen är det dags för skola. Imorgon drar vårterminen igång. Vad har jag gjort idag då? Ingenting. Deppar över att skolan börjar. Skulle gärna vara ledig några dagar till. Beställde 3 filmer nyss: Hanna, Never let me go och The Lincoln Lawyer blev det. Hoppas att någon av dem är bra i alla fall!

The Lucky One.

Filmen - Vill se | Boken - Vill läsa


We♥it

Har gått och skaffat mig ett We♥it-konto, är ju ändå ute på den sidan så mycket så jag tänkte varför inte? Finns inte så jättemånga bilder ännu, för jag skaffade det inatt. Men till vänster kan ni se min widget som visar mina senaste "hearts".

Ny header.

Före

Efter

Kände för en liten förändring, hade ju ändå haft den gamla i nästan ett år så fixade till en lite snabbt. Bytte bara ut bilderna i princip. Nöjd är jag i alla fall!


7 januari.

Firade min bror (som fyllde i onsdags) med mat och fika med släkten idag. Mamma och jag bokade också hotell i Stockholm (till i februari då det blir Gavin DeGraw-konsert), så nu är det bara buss kvar att boka (tåg kan man ju inte lite på i vintertid). Mindre än en månad kvar - ska bli hur kul som helst!

5 januari.

Har 3 headers som jag ska fixa, ingen är klar än så länge. Jag har kollat igenom bilder som det ska vara på dem och även fixat några "skisser", som jag raderade då de blev så dåliga. Får ta tag i det där imorgon! Om ett par timmar blir det en spel/filmkväll med några vänner hemma hos Sophia, var ett tag sedan jag såg henne senast så det ska bli kul! Annars idag har jag bara spelat klart Battlefield 3 med Anton.

Fjärdejanuarinittonhundranittiotvå.


~ Grattis på födelsedagen till min bror som fyller 20 år! ~

Vampire academy.

Här finns en väldigt bra recension om Vampire Academy, eller Törst som den första boken heter på svenska. Vampire Academy är en bokserie som omfattar sex stycken böcker. Det var dessa som jag fick i födelsedagspresent, men jag har inte tagit mig tid till att läsa dem fören nu (en bokserie tar ju lite tid, men den första slukade jag ju på en kväll/natt så de kanske läses ut ganska snabbt). Böckerna finns på både engelska och svenska, jag föredrar alltid engelska framför svenska så jag läser dem på engelska. Denna bokserie rekommenderas starkt!

2 januari.

Igår var en slappar-dag och idag blir det också det. Somnade efter halv fyra imorse och vaknade vid ett. Fastnade i en bok så jag glömde bort tiden och vips så var klockan så sent (eller kanske ska säga tidigt). Boken jag läste heter förövrigt Vampire Academy (I'm obssessed with the supernatural, yes), kommer upp ett inlägg senare om det. Nu kommer Anton strax hit och så ska vi spela Battlefield 3.

Sparklers.

(Mittersta bilden - det ska stå 2012, men det blev väl sådär... I alla fall så är det väldigt kul att fotografera tomtebloss i mörker)


Nyårsafton.


RSS 2.0