Ett år sedan.

Sista bilden ser det ut som jag håller på att mörda Jorge med blicken, haha. Är fullt fokuserad på spelet, ville inte förlora (är sämst förlorare)!
 
Denna dag för ett år sedan. Maria var tillbaka i Liverpool några dagar och vi hade en spelkväll i mitt kök tillsammans med Jorge, Livio, Pablo, Marina, Yoshi (som ej syns på bilderna då det var han som tog dem) och Lim. Och så åt vi raclette (kanske inte låter så gott när man bara läser vad det är, men faktiskt rätt gott ändå). Vill tillbaka och träffa dessa underbara människor igen!
 
Spelet som vi spelade (namn på det?) :
Vi spelade ett spel där man spelar tre omgångar (först beskriva, sedan charader och sist ett enda ord) med två lag. Man drar upp namn på kändisar (film, sport, musik, politiker osv) som alla hjälpt till att skriva ner på lappar som sedan läggs ner i en skål (eller en mössa som vi använde). Ens lagkamrater ska gissa vem det är man beskriver och så ska man försöka få så många som möjligt på en viss tid. Lagen turas om tills alla lappar är slut och då räknar man ihop poängen och går sedan till omgång två, gör samma sak fast med charader och sedan tillsist samma sak där man bara säger ett ord för att beskriva personen. När alla omgångar är klara räknas alla poängen ihop och som ni förstår vinner laget med flest poäng. Superkul om man är många som spelar!

Kommentarer

Om du har några tankar du vill dela med dig av:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0